Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα έξι χρόνια θα είναι ο Άλβαρο Οντριοθόλα. Η «Βασίλισσα» ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη μετακίνηση του διεθνή δεξιού μπακ και θα δώσει στους Βάσκους το ποσό των 39.5 εκατ. ευρώ.

Ο Οντριοθόλα βρισκόταν για καιρό στα υπόψιν των Μαδριλένων και η πρόοδος του πρώην αμυντικού της Σοσιεδάδ ήταν τέτοια που ανάγκασε την κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ να δώσει περίπου 40 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ο ΆΛβαρο Οντριοθόλα ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ, όπου η «Φούρια Ρόχα» αποκλείστηκε στα πέναλτι στη φάση των «16» από την οικοδέσποινα Ρωσία.

O Οντριοθόλα, ο οποίος προέρχεται από τις υποδομές της Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο περσινό πρωτάθλημα Ισπανίας αγωνίστηκε 35 φορές και μοίρασε 4 ασίστ. Έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ισπανίας την περασμένη σεζόν και συνολικά έχει αγωνιστεί 4 φορές έχοντας σκοράρει μάλιστα και 1 γκολ.

Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη στις τάξεις της τον Ντάνι Καρβαχάλ και τον Νάτσο οι οποίοι αγωνίστηκαν στο δεξί άκρο της άμυνας της Ρεάλ πέρσι. Η μεταγραφή του Οντριοθόλα ίσως οδηγήσει στη χρησιμοποίηση του Νάτσο αυστηρά στο κέντρο της άμυνας.

πηγή:to10.gr