Η υπόθεση της αντικατάστασης του Αντόνιο Κόντε έχει εξελιχθεί σε φιάσκο για την Τσέλσι, με αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στην Αγγλία να μην έχει προηγούμενο. Και όσο δεν λαμβάνει τέλος, τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα για τους Λονδρέζους, τουλάχιστον από επικοινωνιακής πλευράς. Τι έχει συμβεί;

Τα βρετανικά ΜΜΕ αντιμετωπίζουν ως δεδομένη την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού από τον πάγκο των «μπλε» τους τελευταίους δύο μήνες, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επισημοποιηθεί. Εντούτοις, ο ίδιος όχι απλώς δηλώνει άγνοια για τα περί αποχώρησής του, αλλά έδωσε και κανονικά το παρόν στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν!

Συγκεκριμένα, παρότι επίσημα δεν έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της Τσέλσι, το Σάββατο (07/07) βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο ορισμένοι ποδοσφαιριστές της για ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Αρχικά όλοι πίστεψαν πως ο Κόντε δεν παρευρέθηκε, δεδομένου ότι δεν φαινόταν πουθενά στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα των «μπλε» και πως στο σχετικό δελτίο Τύπου δεν έγινε καμία αναφορά στον 48χρονο προπονητή. Η ανατροπή ήρθε λίγο αργότερα, όταν διέρρευσε στο Twitter φωτογραφία που έδειχνε τον Κόντε να ποζάρει με τους συνεργάτες του το πρωί του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο.

Παράλληλα με τα παραπάνω, η Τσέλσι φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου ο 59χρονος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, όμως η απαίτηση της Νάπολι να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης έχει «παγώσει» το θέμα και κατ’ επέκταση έχει διογκώσει το πρόβλημα της αγγλικής ομάδας.

Είναι σαφές ότι η Τσέλσι βιώνει μια κρίση που έχει ξεφύγει από τον έλεγχό της, εξαιτίας της κωλυσιεργίας της. Μένει να φανεί που θα την οδηγήσει, αν θα καταφέρει να πείσει τους «παρτονοπέι» να αφήσουν τον Σάρι και ποια θα είναι η αντίδραση του Κόντε, σε περίπτωση που τελικά απομακρυνθεί από το λονδρέζικο πάγκο.

πηγή:to10.gr