Στη διάρκεια της περασμένης σεζόν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όχι μόνο ήρθε σε αντιπαράθεση με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου για θέματα που αφορούσαν στο μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά έφτασε και στο σημείο να ζητήσει από τους Βαυαρούς να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή κατά τη θερινή περίοδο, σύμφωνα όσα ανέφεραν τα γερμανικά ΜΜΕ στα τέλη του περασμένου Μαΐου.

Παρόλ’ αυτά, ο Πολωνός επιθετικός φέρεται να έχει αλλάξει άποψη όσον αφορά στο θέμα, καθώς σημερινό (09/07) ρεπορτάζ της Bild κάνει λόγο για επιθυμία του πρώην επιθετικού της Ντόρτμουντ να παραμείνει κάτοικος Μονάχου και τη νέα σεζόν! Δεδομένης της δυσαρέσκειας του 29χρονου στα μέσα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί τεράστια ανατροπή. Οι πρωταθλητές Γερμανίας θεωρούσαν τη φυγή του σίγουρη, έχοντας εισέλθει, δε, σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του. Στην κορυφή της σχετικής λίστας έχει τοποθετηθεί ο 22χρονος Γερμανός, Τίμο Βέρνερ, της Λειψίας.

Η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης είχαν εξετάσει την περίπτωση του Λεβαντόφσκι, μιας και έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού στη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Εντούτοις, οι μεγάλες οικονομικές αξιώσεις της γερμανικής ομάδας τους είχαν αποτρέψει από το να καταθέσουν επίσημη πρόταση, ενώ οι κακές εμφανίσεις του Πολωνού στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, στο οποίο η ομάδα του αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων, δεν βοήθησαν ώστε να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον των τριών προαναφερθέντων. Μάλιστα, μετά το τέλος της προσπάθειας της ομάδας του, κατηγόρησε ευθέως τους συμπαίκτες του για τον αποκλεισμό.

Την περασμένη σεζόν ο Λεβαντόφσκι πραγματοποίησε συνολικά 48 εμφανίσεις και πέτυχε 41 γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν, ενώ θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ελλάδα και τη Μύκονο για τις διακοπές του, λίγο πριν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της γερμανικής ομάδας.

πηγή:to10.gr