Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχυθεί στα χαφ, και έτσι επιμένει για την απόκτηση του Φρενκι ντε Γιονγκ από τον Αγιαξ, παρά το γεγονός ότι ο Αίαντας δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει. Ο 21χρονος Ολλανδός μέσος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο η ολλανδική ομάδα επιθυμεί πρώτα να εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια να προχωρήσει στην παραχώρηση του παίκτη.

Πάντως ο αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ είχε δηλώσει πρόσφατα πως «…ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο Βαν Ντε Μικ και ο Ματίας Ντε Λάιτ δεν είναι προς πώληση, αν είναι στο χέρι μας. Θα παίξουν 40 παιχνίδια τη χρονιά στον Άγιαξ πρώτα. Ο Ντε Γιονγκ δεν είναι προς πώληση. Το έχω πει πολλές φορές».

Εξάλλου, οι Καταλανοί ενδιαφέρονται και για τον Ραμπιό ο οποίος θέλει πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στην Βαρκελώνη. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και από την Παρί που δεν θέλει να παραχωρήσει τον 23χρονο Γάλλο μέσο. Ετσι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται εν αναμονή για τις δυο αυτές περιπτώσεις.

πηγή:to10.gr