Ο Μάρσιο Αζεβέδο, έμεινε ελεύθερος από τη Σαχτάρ, ενώ από τον Γενάρη του 2018 μέχρι το τέλος της σεζόν αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο πέρασε και… δεν ακούμπησε (7 συμ.). Δεν έμεινε όμως για καιρό χωρίς ομάδα αφού επέστρεψε στη Βραζιλία και υπέγραψε με την Ατλέτικο Παραναένσε για έξι μήνες μέχρι το τέλος του χρόνου.

Με την επισημοποίηση της μετακίνησης, ο Αζεβέδο δήλωσε:

«Είναι ωραίο να επιστρέφεις στο σπίτι σου. Είμαι πολύ χαρούμενος για άλλη μια ευκαιρία που θα έχω με τη φανέλα της Ατλέτικο Είναι πολύ ωραίο να επιστρέψω στην ομάδα που γνωρίζετε και γνωρίζω το μεγαλείο της. Ελπίζω ότι σ’ αυτή την επιστροφή μπορώ να ζήσω και πάλι ωραία πράγματα.

Πλέον είμαι πιο έμπειρος. Πέρασα σχεδόν έξι χρόνια της ζωής μου στην Ευρώπη, έμαθε πολλά και ήμουν πολύ χαρούμενος για την παρουσία μου», τόνισε ο Βραζιλιάνος που στο προηγούμενο διάστημα στην Ατλέτικο Παραναένσε έφτασε να μετράει 97 συμμετοχές και τώρα έχει στόχο άμεσα να φτάσει τις 100 παρουσίες. «Η επίτευξη 100 αγώνων με την Ατλέτικο θα με κάνει πολύ χαρούμενο, αλλά περιμένω ότι αυτό μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο, με 200, 300 παιχνίδια, το σημαντικό είναι να είσαι στο γήπεδο και πάντα να βοηθάς την ομάδα».

Πηγή άρθρου: to10.gr