Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης έχει δώσει εντολή να διατεθεί άμεσα ένα εκατ. ευρώ στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, με τον μεγαλομέτοχο των ερυθρόλευκων να αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως είναι πάντα παρών στις δύσκολες στιγμές.

Πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πολύ σημαντική κίνηση του Ευάγγελου Μαρινάκη και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι σχετικό ρεπορτάζ μετέδωσε και το κορυφαίο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, CNN.

Μάλιστα στην ιστοσελίδα του αμερικάνικου τηλεοπτικού σταθμού φιλοξενείται η πρωτοβουλία του Ευάγγελου Μαρινάκη να διαθέσει ένα εκατ. ευρώ για την στήριξη των πληγέντων. «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Ευάγγελος Μαρινάκης θα δώσει ένα εκατ. ευρώ (1,1 εκατ. δολάρια) για να στηρίξει άμεσα τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις φωτιές.

Επίσης η ελληνική ομάδα θα ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς, για να βοηθήσουν και οι οπαδοί της με την συγκέντρωση χρημάτων, αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα του CNN. Όπως προαναφέραμε πολλές ιστοσελίδες και ειδησεογραφικά πρακτορεία έχουν κάνει ιδιαίτερη μνεία στην μεγάλη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές.

Υπενθυμίζεται ότι η δωρεά του Ολυμπιακού έχει μεταδοθεί κι από άλλα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης (δείτε εδώ).

Πηγή άρθρου: To10.gr