Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, σε συνέντευξη Τύπου πριν τη φιλική αναμέτρηση των Ροχιμπλάνκος κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στη Σιγκαπούρη τοποθετήθηκε πάνω στο διαχρονικό δίλημμα! Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι.

Για να είμαστε πιο ακριβείς ο Αργεντινός κόουτς παραδέχτηκε ότι εκείνος ήταν πράγματι αυτός που συνομιλούσε με τον Χέρμαν Μπούργος στο ηχητικό που είχε διαρρεύσει κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και εξηγήθηκε σχετικά με το σημείο στο οποίο φέρεται να προτιμά τον Κριστιάνο αντί του Λίο.

«Έστειλα ένα ηχητικό μήνυμα στον Μπούργος. Μιλήσαμε για ποδόσφαιρο όπως θα μιλούσες στον οποιονδήποτε, και όταν σχολίασα για τον Μέσι και τον Ρονάλντο δεν μιλούσα για το ποιος είναι καλύτερος στον κόσμο. Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στους δύο θα επέλεγα αναμφισβήτητα τον Μέσι χωρίς αμφιβολία»

«Είπα ότι σε μια ομάδα μέτριων παικτών, ότι ο Ρονάλντο ίσως θα είχε καλύτερη προσαρμογή. Αλλά όταν περιβάλλεται από κορυφαίους παίκτες, ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».

Πηγή: to10.gr