Μιλώντας σε Ιταλούς δημοσιογράφους, πριν από την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Νιου Τζέρσει, ο Κώστας Μανωλάς παραδέχτηκε ότι το γκολ που σημείωσε (82΄) απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο Champions League (10.4.18) ήταν η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του.

Η συνάντηση που έγινε τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε με νίκη (2-1)των Ισπανών, ήταν η τελευταία  στο International Champions Cup για τους Ρωμαίους, που ξεκινάνε την διαδρομή τους στην Serie A την Κυριακή 19 Αυγούστου στο Τορίνο.

«Ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου και νομίζω ότι ήταν μία από τις πιο σημαντικές στην ιστορία της Ρώμης Είχαμε μεγάλη πίεση όταν κερδίζεις 3-0 και βλέπεις τον κόσμο να κάνει σαν τρελός, κάνεις έτσι και εσύ. Ήταν μια στιγμή που ήμουν μόνος και εκφράστηκα με αυτόν τον τρόπο», είπε ο Ελληνας διεθνής αμυντικός, που παραχώρησε επίσης  μεγάλη συνέντευξη και στο ESPN.

«Είναι αλήθεια ότι βλέπω συνέχεια ξανά και ξανά το γκολ με την Μπαρτσελόνα. Πριν από τους αγώνες στο τουρνουά αυτό στις ΗΠΑ, πολλοί φίλαθλοι  μου έστειλαν μηνύματα με αυτό το γκολ, ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή. Μου αρέσει να ακούω τον σχολιαστή, έλεγε ότι ήταν το γκολ του Ελληνα», πρόσθεσε ο Μανωλάς που θα βρεθεί αντίπαλος στην Serie A με Ναϊνγκολάν και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Ράτζα είναι ένας φίλος, ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο, ξέρουμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ανυπομονώ να παίξω εναντίον τους και να έχω μία καλή απόδοση.»

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ