Ο κόσμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να χάνει την υπομονή του με την «Αμερικάνικη» διοίκηση και ετοιμάζει διαμαρτυρία κατά της οικογένειας Γκλέιζερ στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ για την Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα ο τρόπος θα είναι εντυπωσιακός, καθώς όπως αποκάλυψε η «Sun», έχει μισθωθεί αεροπλανάκι το στο οποίο θα είναι προσαρτημένο ένα πανό το οποίο θα γράφει «ED OUT-LUHG». Στόχος των οπαδών είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής των «κόκκινων διαβόλων» Εντ Γούντγουορντ (ED OUT), ενώ τα αρχικά «LUHG» συμβολίζουν το «Love United Hate Glazers», ή αλλιώς στη γλώσσα μας «Αγαπάτε τη Γιουνάιτεντ Μισείται τους Γκλέιζερ» καθιστώντας σαφή τη θέση τους. Το εν λόγω αεροπλανάκι θα πετάει πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» την ώρα που θα κάνουν ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, μέχρι και τη σέντρα της αναμέτρησης.

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ήδη απώλεσε τους πρώτους βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ με την ήττα απέναντι στη Μπράιτον με 3-2. Ωστόσο αυτό δεν ήταν το πρώτο «στραβό» της νέας σεζόν. Ο Πορτογάλος προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, ζητούσε επιτακτικά τουλάχιστον δύο μεταγραφές για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στους συνδιεκδικητές του τίτλου. Η διοίκηση ωστόσο δεν έκανε το χατήρι στον «Special One» με αποτέλεσμα τη γκρίνια του Ζοσέ.

Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» δείχνουν ξεκάθαρα ότι στέκονται στο πλευρό του Μουρίνιο και αντιτάσσονται στην διοίκηση Γκλέιζερ, που έχει αναλάβει από τον Μάιο του 2005. Τελευταία φορά που ο κόσμος της Μάντσεστερ είχε διαμαρτυρηθεί τόσο έντονα ήταν τον Μάρτη του 2014 όταν ζητούσαν την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μόγιες και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Το τότε πανό έγραφε «Wrong One-Moyes out» που σημαίνει ο λάθος προπονητής, κάνοντας λογοπαίγνιο με το παρατσούκλι του Μουρίνιο (Special One), έξω ο Μόγιες.

πηγή:to10.gr