Στο Λος Άντζελες έχουν επιστρέψει σε mood πρωταθλητισμού, για πρώτη φορά στην μετά Κόμπε Μπράιντ εποχή. Όπως και αν αυτό δεν λέγεται ευθέως, στόχος των πολυπρωταθλητών του ΝΒΑ είναι να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τους τελικούς της Δύσης.

Αυτή είναι η πρώτη χρονιά του χτισίματος μιας ομάδας γύρω από τον 33χρονο αλλά εξαιρετικά πεινασμένο και φιλόδοξο ΛεΜπρον, με σκοπό να φτάσουν και πάλι στην κορυφή. Για φέτος το… κοκτέιλ περιλαμβάνει ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών αλλά εξαιρετικά ταλαντούχων παικτών , ενώ από το καλοκαίρι του 2019 θα αρχίσουν οι προσπάθειες για δημιουργία μιας Big Three.

Το γενικότερο πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθούν οι Λέικερς, εξήγησε ο GM της ομάδας, Ρομπ Πελίνκα, που δήλωσε χαρακτηριστικά στον Κέβιν Ντινγκ και το «Lakers.com»:

«Με τον ΛεΜπρόν, είχαμε πει πως θα είναι παγίδα αν αποφασίζαμε να αγωνιστούμε κόντρα στους Γουόριορς, παίζοντας με το δικό τους αγωνιστικό στυλ. Κανείς δεν μπορεί να τους νικήσει στο δικό τους στυλ παιχνιδιού.

Γι’ αυτό αποφασίσαμε να βάλουμε άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Χρειαζόταν να προσθέσουμε βάθος στον πάγκο μας, να βάλουμε δύναμη και σκληράδα ως ομάδα. Να προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε στους τομείς που έχουμε εμείς πλεονέκτημα».

πηγή:to10.gr