Ο Ροναλντίνιο παραχώρησε συνέντευξη στη Sport και μίλησε για τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο μάγος της μπάλας ήταν απόλυτος και ξεκάθαρος για το ποιον θεωρεί κορυφαίο τονίζοντας πως δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει καταφέρει όσα κανένας άλλος στον κόσμο, ενώ συνέκρινε τον Αργεντινό σούπερ σταρ και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είναι ο καλύτερος στην ιστορία δίχως συζήτηση. Κανείς δεν έχει κάνει όσα έχει κάνει ο Μέσι. Μακάρι να παίξει για άλλα 20 χρόνια. Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο, θέλουν να τον έχουν ακόμη περισσότερο στα γήπεδα. Νομίζω πως όταν σταματήσει, θα πρέπει να αποσυρθεί η φανέλα με το Νο10 και να μην τη φορέσει κανείς ξανά».

Για τη σύγκριση με τον Κριστιάν Ρονάλντο, απάντησε: «Δεν υπάρχει θέμα στο ποιος είναι ποιο ολοκληρωμένος. Είναι θέμα γούστου. Εγώ προτιμώ αυτό του Μέσι. Ο άλλος (Ρονάλντο) είναι ολοκληρωμένος. Έχει όλο το πακέτο. Το ίδιο όμως και ο Μέσι και από θέμα γούστου, προτιμώ το δικό του στυλ». Επίσης ο Ροναλντίνιο μίλησε και για τον Κουτίνιο, για τον οποίο είπε πως θα ήθελε να έχει συνεργαστεί.

πηγή:to10.gr