Μία ακόμη συγγνώμη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τα αγγλικά Μέσα. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «besoccer.com» απολογήθηκε και εκείνη με τη σειρά της για τα όσα αναληθή είχε γράψει για τον ηγέτη των Πειραιωτών μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι.

Έτσι, μετά την Daily Mail, την Burnley Mail, το 90min.com, και το besoccer.com ζήτησε συγγνώμη από τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», συνειδητοποιώντας ότι τα όσα είχαν γραφτεί για παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών στο ματς με την Μπέρνλι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι Άγγλοι έχουν καταλάβει το λάθος τους και συνεχίζουν να ζητούν συγγνώμη στον Μαρινάκη, την ώρα που οι ελληνικές «συγγνώμες» ακόμη αγνοούνται.

Αναλυτικά αναφέρεται στο νέο αγγλικό δημοσίευμα:

«Τον Αύγουστο, έγινε αναφορά για παρουσία του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης στο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της νίκης 3-1 του Ολυμπιακού έναντι του Μπέρνλι.

Η ιστορία αυτή βασιζόταν στις καλύτερες δυνατές πληροφορίες εκείνη την εποχή, δηλαδή σε μια έκθεση στην αγγλική έκδοση της εφημερίδας «The Daily Mail» και δημοσιεύθηκε με καλή πίστη.

Ωστόσο, από την ώρα που διαπιστώσαμε ότι οι αναφορές ήταν λανθασμένες και, συνεπώς, αναιρούν την ιστορία, απολογούμαστε και ζητάμε συγγνώμη στον κ. Μαρινάκη και σε όλους στον Ολυμπιακό.

Εδώ στο BeSoccer λαμβάνουμε με μεγάλη σοβαρότητα την ακρίβεια των αναφορών μας και γι 'αυτό σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο international@besoccer.com εάν δείτε στη σελίδα μας ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες».

πηγή:gavros.gr