Το περασμένο Σάββατο η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της είχε πάρει θέση για τη συκοφαντική τοποθέτηση που είχαν κάνει τόσο ο Δ. Γιαννακόπουλος όσο και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Υπογραμμίζοντας πώς «...δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και της πεντακάθαρης δημόσιας εικόνας της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, προσφεύγοντας ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων και των εισαγγελικών αρχών». Εκτός από τις σχετικές ενέργειες που έγιναν σε επίπεδο Ευρωλίγκας.

Την Παρασκευή 16/11 έγινε γνωστό πώς οι «ερυθρόλευκοι» έπραξαν αυτό που είχαν ενημερώσει πώς θα κάνουν. Ότι θα προσφύγουν ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων. Κι αυτό έπραξαν εν τέλει, καταθέτοντας αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Με τη σημερινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού να αναφέρει: «Σε συνέχεια της δυσφημιστικής από 09.11.2018 επίσημης τοποθέτησης του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση αγωγής ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την αποκατάσταση της ζημίας που υποστήκαμε λόγω της παράνομης συμπεριφοράς των παραπάνω συκοφαντών».

Πηγή:gavros.gr