Μεγάλη νίκη για τους Μιλγουόκι Μπακς με πρωταγωνιστή ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς τα «ελάφια» επικράτησαν 135-129 των Σαν Αντόνιο Σπερς αποφεύγοντας να χάσουν για πρώτη φορά φέτος διαδοχικά παιχνίδια.

Οι Μπακς έκαναν μεγάλη ανατροπή για να κερδίσουν το παιχνίδι καθώς ανέτρεψαν διαφορά 10 πόντων στα τελευταία εννέα λεπτά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι απολαυστικός καθώς άγγιξε το φετινό ρεκόρ πόντων του και έχασε το τριπλ-νταμπλ για δύο ασίστ.

Ο Έλληνας φόργουορντ πέτυχε 34 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας: 9/16 σουτ και 16/20 βολές ενώ μάζεψε 18 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ. Στο «λογαριασμό» προσθέστε δύο κλεψίματα και ένα κόψιμο που έκανε σε 39 λεπτά.

Συν τοις άλλοις, έβαλε και κρίσιμους πόντους στην τέταρτη περίοδο, όταν δηλαδή τα «ελάφια» έκαναν την ανατροπή.

Εξαιρετικοί για τους Μπακς ήταν και οι Κρις Μίντλετον (21 πόντοι), Ερικ Μπλέντσο (20 πόντοι, 10 ασίστ) και Μάλκολμ Μπρόγκντον (23 πόντοι).

Το Μιλγουόκι σούταρε συνολικά με ποσοστό 57%, είχε 15/40 τρίποντα και μοίρασε 30 ασίστ, απέναντι σε ένα Σαν Αντόνιο που δεν πήγαινε κι αυτό πίσω.
Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 53,3% και 10/21 τρίποντα, με τους ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (34 πόντοι, 7 ασίστ), Μπριν Φορμπς (18 πόντοι) και Ντάβις Μπέρτανς (17 πόντοι) να οδηγούν τα "σπιρούνια". Στο τέλος, πάντως, αυτοί που έδειξαν χαρακτήρα ήταν οι Μπακς.