Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών, μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και τόνισε ότι η ομάδα του έχει αρκετές πιθανότητες για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ωστόσο και τα δύο ματς κόντρα στην Ουκρανική ομάδα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Ο Ολυμπιακός βρίσκει απέναντί του στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ τη Ντιμαμό Κιέβου μια σκληρή ομάδα, μια δύσκολη ομάδα σε δύσκολες συνθήκες εκείνη την εποχή ποιο είναι το πρώτο σχόλιο που κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού;

Πραγματικά υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για να προκριθούμε και στην επόμενη φάση παρόλο που αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα η οποία έχει καλούς παίκτες η οποία βρίσκεται σε μια καλή στιγμή και έχει πολλούς Ουκρανούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, έχει μεγάλη ιστορία στη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ και είναι μια ομάδα που ξέρει πολύ καλά αυτή τη διοργάνωση. Ωστόσο αυτά τα δύο παιχνίδια θα είναι πάρα πολύ ισορροπημένα. Η ομάδα που θα μπορεί να χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τις λεπτομέρειες μέσα στους αγώνες αυτούς και να είναι πιο αποτελεσματικοί πιστεύω ότι θα είναι και η ομάδα που θα προκριθεί. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ έξυπνοι με τον τρόπο που θα χειριστούμε τα δύο αυτά παιχνίδια όμως πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχουν οι πιθανότητες και είναι ένας γύρος πολύ ισορροπημένος.

Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός της σειράς των παιχνιδιών και το ότι το πρώτο παιχνίδι θα είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης;

Όχι. Πιστεύω πως γενικότερα είναι πολύ καλύτερο να παίζεις εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι και το δεύτερο στην έδρα σου. Με δεδομένο το γεγονός ότι το γήπεδό μας είναι η δύναμή μας και ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι μας είναι πάντα εκεί για να μας υποστηρίζουνε. Αυτή τι στιγμή αυτό είναι αδύνατον όμως όπως και να έχει ξέρουμε πως το παιχνίδι που θα παίξουμε στην έδρα μας οι φίλαθλοι θα μας βοηθήσουνε πάρα πολύ. Είμαστε πολύ πιο δυνατοί μαζί τους. Έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε και να πάρουμε αυτή την πρόκριση. Γνωρίζουμε όμως ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο και ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

πηγή:gavros.gr