Ο Παπέ Σισέ συνέβαλε τα μέγιστα στην επική νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν αλλά και γενικότερα ήταν από τους κορυφαίους για τους «ερυθρόλευκους» στην πορεία τους στην φάση των ομίλων του Europa League.

Η UEFA μάλιστα χαρακτηρίζει τον αμυντικό του Ολυμπιακού ως έναν από τους παίκτες αποκάλυψη του φετινού Europa League για τις ηλικίες κάτω των 24 ετών.

O 23χρονος Σενεγαλέζος μέτρησε πέντε συμμετοχές στην διοργάνωση και πέτυχε κι ένα γκολ αυτό με την Μίλαν. Η UEFA στην παρουσίασή της για τον Σισέ αναφέρει: «Πύργος στην άμυνα του Ολυμπιακού, που συνδυάζει ρυθμό και ικανότητες. Ο Σενεγαλός σέντερ μπακ είναι επίσης απειλή στις στημένες φάσεις».

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Τερματοφύλακας: Ντομινίκ Λιβάκοβιτς (Ντιναμο Ζάγκρεμπ), Άμυνα: Σισέ, Ζόζεφ Έντου (Γκενκ), Ζούνιορ Φίρπο (Μπέτις), Κέντρο: Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Χιοβάνι λο Σέλσο (Μπέτις), Κάι Χάβερτς (Λεβερκούζεν) και Πάμπλο Φορνάλς (Βιγιαρεάλ), Επίθεση: Ισμαΐλα Σαρ (Ρεν), Λούκα Γιόβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Τακούμι Μιναμίνο (Σάλτσμπουργκ).

πηγή:to10.gr