Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έδειξε για μια ακόμα φορά ότι στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν μέσα στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με 16-5 και συνέχισαν έτσι την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στο ματς, είχαν τον έλεγχο από την αρχή και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν και χωρίς τους τρεις ξένους τους παίκτες «βούλιαξαν» τον ΠΑΟΚ και έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό και φέτος.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, πιέζοντας αρκετά την μπάλα και βγαίνοντας στην κόντρα αρκετές φορές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ολοκλήρωσε το ματς με 7/11 στην κόντρα.

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν μπροστά σε 3-0 στην πρώτη περίοδο, ανεβάζοντας τη διαφορά στο ημίχρονο σε 8-1. Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπαικός κάπως χαλάρωσε στην άμυνα δίνοντας τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να σκοράρει τρία τέρματα.

Στην επίθεση όμως, συνέχισε να είναι καταιγιστικός πετυχαίνοντας τέσσερα στην περίοδο. Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο τέλος, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει μια ακόμα εύκολη νίκη με 16-5.

πηγή:gavros.gr