Η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού (79-68) και πέτυχε την 5η σερί νίκη της στην Ευρωλίγκα. Οι Καταλανοί είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Ερτέλ, ο οποίος πραγματοποίησε δημιούργησε πολλά προβλήματα στους παίκτες του Ρικ Πιτίνο.

Ο Γάλλος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι Μπλαουγκράνα έκαναν εξαιρετική δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Συγκεκριμένα, ανέφερε:«Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Είναι μια καλή νίκη και είμαστε ευχαριστημένοι. Πιστεύω ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Όλοι μπορούν να είναι ευτυχισμένοι απόψε. Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη μας και θέλουμε να διευρύνουμε το σερί. Γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και την επόμενη εβδομάδα» ήταν τα λόγια του μετά τη λήξη του αγώνα.

Στο σερί που έχει χτίσει η Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε και ο Κεβίν Σεραφέν. Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε ότι οι Καταλανοί βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και παίζουν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε πολύ καλό ρυθμό και το δείχνουμε. Αλλά, γενικά παίζουμε πολύ καλά. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Δεν υπάρχει ούτε ένα παιχνίδι που να λέμε ότι δεν είναι σημαντικό. Είχαμε κάποιες σερί ήττες και τώρα έχουμε κάνει σερί νικών και πρέπει να συνεχίσουμε. Ξέρουμε ότι όλα μπορούν να ανατραπούν, γι’ αυτό θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι», ήταν τα λόγια του Γάλλου σέντερ.