Παράσταση για έναν ρόλο στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί μία άρτια εμφάνιση απέναντι στην Χίμκι και να επικρατεί άνετα με σκορ 71-57 για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Ερυθρόλευκοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έκαναν γνωστές τις διαθέσεις του και δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα,η οποία «εγκλωβίστηκε» στις αμυντικές… δαγκάνες των Πειραιωτών.

Ντέιβιντ Μπλατ είχε πολλούς πρωταγωνιστές, όλοι προσέφεραν στο αμυντικό κομμάτι, και ο Ολυμπιακός έφτασε ξεκούραστα στα 12-7 για την κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, με το πρόγραμμα που ακολουθεί πλέον να είναι κομβικότατο για τη συνέχεια, αφού πρώτα αγωνίζεται εκτός έδρας με την Φενέρμπαχτσε.

Αναφορικά με τους κορυφαίους της αναμέτρησης; Για ένα ακόμα ματς ο Μιλουτίνοφ ήταν εξαιρετικός με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με 14 πόντους και 2/3 τρίποντα, την ώρα που ο Κώστας Παπανικολαου προσέφερε για την ομάδα του 14 πόντους με 4/7 προσπάθειες από τα 6,75μ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τζόρνταν Μίκι με 21 πόντους, με τον Κρόκερ να ακολουθεί στους 10 πόντους.