Εντείνεται η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να προχωρά στην προσθήκη του Γιούρι Λοντίγκιν! Ο 28χρονος διεθνής Ρώσος γκολκίπερ δεν υπολογίζεται από τη Ζενίτ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι, για αυτόν τον λόγο προτάθηκε στους Ερυθρόλευκους εδώ και καιρό και η περίπτωσή του είναι μία από εκείνες που ξεχώρισαν αμέσως.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, ο Λοντίγκιν είναι πιθανό να βρίσκεται στην Ελλάδα ίσως και… σήμερα με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετακίνησή τους στους Πειραιώτες. Κάτι, ωστόσο, που δεν επιβεβαιώνεται. Ενώ ένα σενάριο που ανέφερε ότι θα παραχωρηθεί ως δανεικός από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, δεν δείχνει να έχει βάση, καθώς όπως προαναφέραμε, το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Λοντίγκιν, καθώς η ποιότητα και η αξία του είναι γνωστές, ενώ από τη στιγμή που μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος, το δέλεαρ είναι πολύ μεγάλο. Εξάλλου, μιλάμε για έναν εν ενεργεία διεθνή με την εθνική Ρωσίας, με 164 συμμετοχές με τη φανέλα της Ζενίτ!

Την ίδια ώρα, πάντως, άλλα δημοσιεύματα από τη Ρωσία αναφέρουν ότι τελικά ο Λοντίγκιν είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Κάτι που επίσης είχε ακουστεί ως σενάριο από την πρώτη στιγμή. Εξάλλου, ο 28χρονος γκολκίπερ δεν είναι παίκτης που μπορεί να μείνει εύκολα «δεύτερος», πίσω από τον Σα.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση γκολκίπερ για τον Ολυμπιακό, έχει κι άλλον… πρωταγωνιστή. Με τον Αντόνιο Ντοναρούμα να έχει συμφωνήσει με τους Ερυθρόλευκους και να περιμένει το τελικό ΟΚ, για να έρθει στην Ελλάδα την Τρίτη και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του. Κάτι, ωστόσο, που δεν αποκλείεται να ανατραπεί, εάν οι Πειραιώτες επιμείνουν στον Λοντίγκιν!

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμη στο ρόστερ του τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Με τον οποίο έχουν παγώσει οι επαφές τον τελευταίο καιρό.

Πηγή άρθρου: to10.gr