Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα από το Ναντ στο Κάρντιφ και κατέπεσε με συνέπεια ο ποδοσφαιριστής και ο πιλότος, Νταβίντ Ίμποτσον να θεωρούνται αγνοούμενοι.

Ο Ντέιβιτ Μερνς, υπεύθυνος ερευνών έγραψε στο Twitter: «Τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (3/2) από το FPV MORVEN. Όπως συμφωνήθηκε με την AAIB (σ.σ. η εταιρία ερευνών αεροπορικών δυστυχημάτων της Βρετανίας) τα συντρίμμια θα μεταφερθούν για να επιβεβαιωθεί ότι όντως ανήκουν στο αεροπλάνο…».

Σε δεύτερη ανάρτηση του σημείωσε: «Οι οικογένειες του Σάλα και του Ίμποτσον έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία και τη Δευτέρα η AAIB θα εκδώσει ανακοίνωση».

H αστυνομία του Γκέρνσι την προηγούμενη Πέμπτη ανακοίνωσε πως οι έρευνες για την υπόθεση του χαμένου αεροσκάφους και του Εμιλιάνο Σάλα έχουν ολοκληρωθεί, και πως η οικογένεια του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή συγκέντρωσε 300.000 ευρώ ώστε να ξεκινήσει ιδιωτική έρευνα αναζήτησης για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και τον 60χρονο πιλότο του αεροπλάνου.