Στον Ολυμπιακό έχουν μπει στην τελική ευθεία για την απόκτηση του περιφερειακού παίκτη που ουσιαστικά θα κλείσει το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν. Παίκτες διαρκώς προτείνονται, ο Ντέιβιντ Μπλατ πολλές φορές έχει επικοινωνήσει με κάποιον από αυτούς και οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν τις λεπτομέρειες για να δουν πως θα μπορέσουν να έρθουν σε συμφωνία.

Ένας από αυτούς λοιπόν είναι ο Μπριάντε Ουέμπερ. Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ φέτος αγωνιζόταν στην GLeague με την φανέλα των Sioux Falls Skyforce, την θυγατρική ομάδα των Μαϊάμι Χιτ.

Από το 2015/16 προσπαθεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Εχει περάσει κατά σειρά από τους Γκρίζλιςμ, τους Χιτ, τους Ουόριορς, τους Χόρνετς, τους Ρόκετς και ξανά τους Γκρίζλις, χωρίς όμως να έχει καταφέρει κάτι παραπάνω από το να αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια με 3 πόντους κατά μέσο όρο.

Παρότι γράφεται και λέγεται ότι ήδη έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό, οι Ερυθρόλευκοι κρατούν σιγή ιχθύος και υποστηρίζουν ότι είναι ένας παίκτης που εξετάζεται και ότι ενδιαφέρει πολύ.

Πρόκειται για έναν αθλητή με έφεση στην άμυνα, ο οποίος είναι μέλος της καλύτερης αμυντικής ομάδας της Gleague τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ στο κολέγιο το 2014 ήταν ο κορυφαίος σε κλεψίματα σε όλη την λίγκα.

Πηγή άρθρου: to10.gr