Από την πρώτη στιγμή ότι η κληρωτίδα έφερε την Ντιναμό Κιέβου στον δρόμο του Ολυμπιακού, ήταν ξεκάθαρο ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν ήταν το φαβορί. Παρά ταύτα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους Ουκρανούς οι Πειραιώτες έδειξαν ότι μπορούσαν, δικαιούνταν τη νίκη. Αλλά πάλι πέταξαν στα σκουπίδια τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με αποτέλεσμα να έρθει το τελικό 2-2, το οποίο συνοδεύτηκε από ένα όχι καλό δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του. Προφανώς όχι ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά και την απώλεια της σημαντικής νίκης. Μιλώντας μάλιστα στους παίκτες του, απαίτησε από όλους να δείξουν με πράξεις ότι είναι η καλύτερη ομάδα, παίρνοντας νίκη στο ντέρμπι με την AEK, αλλά και με πρόκριση στην Ουκρανία.

Μεταξύ άλλων ο ηγέτης του Ολυμπιακού είπε:

«Σας είπα και την Κυριακή ότι σας πιστεύω και ξέρω ότι αξίζετε. Αλλά πρέπει να το δείχνετε μέσα στο γήπεδο. Την Κυριακή πρέπει να πάρουμε τη νίκη με την ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε, για να τελειώσουμε με τη δεύτερη θέση και να πάμε παρακάτω.

Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα. Δεν ξέρω αν είναι η τελική πάσα, τα τελειώματα ή τι άλλο στις ευκαιρίες που χάνουμε, αλλά κάτι πρέπει να γίνει και να παίρνουμε τα ματς. Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε την Κυριακή και την Πέμπτη να πάμε στην Ουκρανία και να πάρουμε την πρόκριση.

Το αξίζετε, αλλά πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».