Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς έδωσε σκληρή απάντηση στον υπουργό επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο για τα όσα γράφτηκαν περί αποστολής απειλητικών μηνυμάτων σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρει με ανάρτηση του στο facebook πως ένα μήνυμα στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγινε share, επισημαίνοντας πως σε καμιά περίπτωση δεν είναι απόπειρα εκβιασμού ή έκφραση απειλής.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού αναφέρει και το όνομα του φίλου των ερυθρόλευκων που έκανε την ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο Κώστας Καραπαπάς τονίζει χαρακτηριστικά για τα όσα γράφτηκαν περί απειλών:

«Προς κ. Τζανακόπουλο (και πρόθυμους υποστηρικτές του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ όπως η «Εφ. Συν.» και η «Δημοκρατία»): Επειδή έχει και η γελοιότητα της προπαγάνδας τα όρια της… Την Παρασκευή ένας διαννοούμενος (πραγματικός όχι σαν τον Καρτερό) φίλος της ομάδας μας, ο κ. Κώστας Κωλέτσης, έκανε ένα δημοσίευμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Αυτό το κείμενο λοιπόν έγινε share απο κινητά ανθρώπων για «τροφή για σκέψη». Και επειδή προφανώς έφτασε απο κάπου και σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι Τζανακόπουλοι και οι υπόλοιποι… φωστήρες του τμήματος ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ/ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ του καθεστώτος εξύφαναν σενάριο σύμφωνα με το οποίο άνθρωπος του Μαρινάκη απείλησε βουλευτές!!!

Προφανώς ένα κείμενο που έγινε share σε καμμιά περίπτωση δεν είναι απόπειρα εκβιασμού ή έκφραση απειλής και φαντάζομαι και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ θέλουν να διαβάζουν τι σκέφτεται ο κόσμος… Η δημοκρατία λοιπόν δεν απειλείται απο το το γράφει κάποιος διαννοούμενος στο facebook. H Δημοκρατία κινδυνεύει όταν η προπαγάνδα της κυβέρνησης διαστρεβλώνει την αλήθεια… Τότε κινδυνεύει…»

Δείτε εδώ την ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός: