Εντυπωσιακός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σημείωσε 41 πόντους σε 32 λεπτά συμμετοχής και οδήγησε τους Μπακς σε νίκη με 127-104 επί των Πίστονς στο Ντιτρόιτ, διαμορφώνοντας σε 4-0 το σκορ στη σειρά των αγώνων τους και φτάνοντας την ομάδα του Μιλγουόκι στην πρώτη της πρόκριση στην δεύτερη φάση των playoffs μετά από 18 σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Είναι τρελό, θυμάμαι την πρώτη μας σειρά των playoffs με το Σικάγο, αλλά το που ήμασταν και το που είμαστε… είναι ένα απίστευτο ταξίδι, πιστεύω ότι η ομάδα έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο να μας σπρώξει μπροστά και θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την στιγμή.

Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε σε αυτό την φάση και ελπίζω να γίνεται καλύτερο κάθε μέρα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει.

Σημαίνει πολλά αυτό που έχουμε πετύχει. Είμαι έξι χρόνια στην λίγκα και το να κερδίσουμε την πρώτη μας σειρά playoffs με αυτό το γκρουπ είναι απίστευτο. Πιστεύω ότι παίζουμε σπουδαία, είμαστε ενωμένοι όλη την σειρά.

Ακόμα και όταν είχαμε δυσκολίες και όταν μας πίεσαν και πήραν το προβάδισμα, ενώ εμείς δεν παίζαμε στο καλύτερο μας επίπεδο ήμασταν ικανοί να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να πιέζουμε και νιώθω καλά που κερδίσαμε την σειρά όλοι μαζί».