"Δεν το σκέφτηκα στιγμή", δήλωσε το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου Αθηνών, Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης. Κάτι που ήταν αναμενόμενο από αρκετούς στην αρκαδική πρωτεύουσα, έπειτα από τη ρήξη στις σχέσεις του με ανθρώπους της ομάδας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δόθηκε δανεικός τη χειμερινή περίοδο στην Αλκορκόν, ομάδα της Segunda Division, με την οποία είχε 14 συμμετοχές. Εκείνη τη χρονική περίοδο το όνομά του ήταν ψηλά στη μετεγγραφική λίστα τόσο του Π.Α.Ο.Κ., όσο και του Ολυμπιακού, με την ομάδα των δυτικών προαστείων να αποσπά τελικώς την υπογραφή του. Μ' αυτόν τον τόπο ο Ατρόμητος ξεκινά την ενίσχυση για το φετινό του ρόστερ με ένα πολυεργαλείο στον χώρο του κέντρου, έπειτα και από τις αποχωρήσεις των Δημούτσου, Τσενάμο, Γεωργίου και Κατσουράνη.

Ο Ισπανός μέσος σε δηλώσεις του τόνισε την αναγκαιότητα πρόκρισης του συλλόγου στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ εμφανίστηκε ευτυχής για το νέο σταθμό στη καριέρα του. "Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που έρχομαι να παίξω σε αυτό το σπουδαίο club και χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχή κατάληξη. Ο Ατρόμητος πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και βάζει υψηλούς στόχους. Μόλις έμαθα ότι ενδιαφέρεται για εμένα δεν το σκέφθηκα ούτε στιγμή, αν και δέχθηκα και άλλες προτάσεις", ήταν τα λόγια του πρώην αρχηγού του Αστέρα Τρίπολης.

Γιάννης Κούζηλος