Στους δέκτες μας, παρακολουθούμε ανθρώπους κάθε φυλής, χρώματος και θρησκείας, που με περηφάνια σηκώνουν τις σημαίες των χωρών τους και ντύνονται, μακιγιάρονται ή κρατούν στα χέρια τους, σύμβολα της παράδοσης και του πολιτισμού τους.

Ένα πολύχρωμο ανθρώπινο «παζλ», στο οποίο όλοι είναι ίσοι, αλλά όχι ίδιοι. Και όλοι αγωνίζονται επί ίσοις όροις για την επικράτηση. Αυτή είναι όμως και η μεγάλη αξία του μουντιάλ, όπως και κάθε διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης.

Ας σκεφθούμε λοιπόν: Τι νόημα θα είχε το μουντιάλ εάν στις κερκίδες υπήρχε μόνο ένα χρώμα και όλοι κρατούσαν την ίδια σημαία; Τι νόημα θα είχε εάν αντί για αγώνες εθνικών ομάδων παρακολουθούσαμε αγώνες ομάδων με… αύξοντα αριθμό;

Το μουντιάλ παύει να είναι… μουντιάλ και η ανθρωπότητα παύει να είναι… ανθρωπότητα, όταν χάνεται η «πολυχρωμία» και η εκπροσώπηση της εθνικής υπόστασης των ανθρώπων και των ομάδων.

Οι «πατρίδες» έχουν διαμορφώσει την ανθρωπότητα. Γι’ αυτό και έχουν χυθεί τόσα ποτάμια αίματος σε όλο τον κόσμο για την ελευθερία των πατρίδων και για την πίστη των λαών. Και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε πολύ καλά εμείς οι Έλληνες που «για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία» έχουμε δώσει αμέτρητους αγώνες και έχουμε υποστεί ανείπωτες θυσίες.

Όποιος αρνείται την πατρίδα, αρνείται την ίδια την ανθρώπινη φύση.

Αρνείται την ελευθερία και την «πολυχρωμία», επιδιώκει την ισοπέδωση και την εξομοίωση των πάντων. Δεν υποστηρίζει την ισότητα, αλλά επιβάλλει την ομοιότητα.

Και αυτό ακριβώς κάνουν οι «διεθνιστές» που αντιλαμβάνονται τον άνθρωπο μόνο ως αναλώσιμο εξάρτημα μίας οικονομικής μηχανής που ελέγχεται από μία κρατική ή ιδιωτική ολιγαρχία και όχι ως ψυχοσωματική και πνευματική ολότητα.

Η Ελλάδα στις μέρες μας, δυστυχώς κυβερνάται από μία ομάδα αμετανόητων διεθνιστών και εθνομηδενιστών που δεν καταλαβαίνουν ούτε από «πατρίδα», ούτε από… μπάλα, αλλά κοροϊδεύοντας τους Έλληνες με «περήφανες διαπραγματεύσεις» και «σκίσιμο των μνημονίων» βρέθηκαν στην εξουσία.

Όμως οι σημερινοί κυβερνώντες «μέτρησαν» λάθος τους Έλληνες, που είναι ελεύθεροι άνθρωποι, περήφανοι για την εθνότητα, την πατρίδα και την πίστη τους. Γι’ αυτό και όποιος προσπαθεί να ισοπεδώσει την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων, θα λογοδοτήσει. Όποιος δεν καταλαβαίνει πως η Μακεδονία δεν είναι γεωγραφικός τόπος, αλλά αναπόσπαστο στοιχείο του ελληνισμού, θα χαθεί στα σκοτάδια της ιστορίας.

Οι εθνομηδενιστές της σημερινής κυβέρνησης ας πρόσεχαν…

Ειδικά τώρα που, όπως αποδεικνύεται και στο μουντιάλ, δεν νικάνε πάντα οι Γερμανοί!