Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι, η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων αναρωτιέται τι άλλο μπορεί να μας συμβεί με δαύτους που μας κυβερνούν. Και η πραγματικότητα είναι ότι το καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. έχει ξεπεράσει σε φαντασία ακόμα και τους καλύτερους σεναριογράφους.

Χθες, την ώρα που οι πάντες συζητούσαν για τους δεκάδες νεκρούς (σ.σ.: πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν ταφεί ακόμα), τους αγνοούμενους και την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή, ανακοινώθηκε ότι ο μεγαλύτερος δολοφόνος της Mεταπολίτευσης, ο Δ. Κουφοντίνας, πήρε «μετάθεση» από τις κλειστές Φυλακές του Κορυδαλλού στις αγροτικές φυλακές του Βόλου. Δηλαδή, σε ανοιχτές φυλακές, σαν ο Κουφοντίνας να έκλεψε πριν από λίγους μήνες ένα ποδήλατο! Η εξέλιξη αυτή θυμίζει εν πολλοίς την αντίδραση του υπουργού Αμυνας όταν πήγε στους πληγέντες.

Οπως ο Π. Καμμένους κουνούσε το δάκτυλο στους ανθρώπους που βίωσαν την τραγωδία, έτσι και η Πολιτεία με την απόφαση αυτή ουσιαστικά ρίχνει αλάτι στις χαίνουσες πληγές των συγγενών των θυμάτων του αμετανόητου δολοφόνου. Είναι προφανές ότι στην κυβέρνηση κάτι «χρωστούν» στον Κουφοντίνα και στους συνοδοιπόρους του. Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν την εξουσία ψάχνουν τρόπους για να «εξυπηρετήσουν» τους φυλακισμένους τρομοκράτες. Εκτός και αν τα νοσηρά μυαλά των υπογείων του Μαξίμου πιστεύουν ότι θα αλλάξουν την ατζέντα και θα φύγει η συζήτηση από τις εγκληματικές και συνάμα ποινικές ευθύνες τους.

Ματαιοπονούν. Το μόνο που καταφέρνουν με προκλητικές επιλογές, όπως αυτή για τον Κουφοντίνα, είναι να επιτείνουν το «φύγετε»!