Επί χρόνια τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» βρέθηκαν στο στόχαστρο μιας άθλιας παρέας, που νόμιζε ότι κυβερνούσε τον τόπο. Με μπροστάρη τον συγκυβερνήτη του Τσίπρα, Πάνο Καμμένο, αρχικώς προσπάθησαν να μας φοβίσουν αραδιάζοντας ψέματα και επιστρατεύοντας πληρωμένους κονδυλοφόρους. Για να υλοποιήσουν τους παρανοϊκούς σχεδιασμούς τους, δεν δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και κρατικές υπηρεσίες. Και όλα αυτά γίνονταν με την ενθάρρυνση και ανοχή του τότε εν ενεργεία πρωθυπουργού. Στόχος ήμουν εγώ. Δυστυχώς για όλους αυτούς, αντιλήφθηκα νωρίς τα σχέδιά τους. Γνώριζα ότι ήταν δύσκολος ο αντίπαλος, γιατί συνεργαζόταν με ό,τι πιο σάπιο και διεφθαρμένο κυκλοφορούσε στην ελληνική κοινωνία. Ήξερα τα μπραβιλίκια τους, τους εκβιασμούς, τις σχέσεις με εν ενεργεία αστυνομικούς και δικαστές. Παρά ταύτα, ούτε φοβήθηκα ούτε δείλιασα ούτε συμβιβάστηκα με την εξουσία τους. Ακόμη κι όταν ήρθαν κατά παραγγελία να με συλλάβουν, είχα βαθιά πίστη στις δομές της Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι γνώριζα ότι όλα ήταν στημένα. Ήξερα ότι ο Τσίπρας, ο Καμμένος, ο Παπαγγελόπουλος και διάφοροι άλλοι ήθελαν στην κυριολεξία να με εξαφανίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Αυτά είναι τα αποκλειστικά ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τη δράση κυκλώματος (Αναλυτικά οι διάλογοι)

Κατά καιρούς λάμβανα διάφορα περίεργα μηνύματα, που εκπορεύονταν ακόμη και από φίλους (τους) ποινικούς. Γνωρίζω ότι όταν έγραφα για τη «χούντα του Τσίπρα», κάποιοι πίστευαν ότι το κάνω για να αυτοθυματοποιηθώ.

Σήμερα, όμως, ήρθε η ώρα της αποκάλυψης για την πιο άθλια πολιτική συμμορία της Μεταπολίτευσης. Από τυχαία έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών αποκαλύπτεται όλο το σχέδιο αλλά και η δράση της συμμορίας. Τα όσα έχουν καταγραφεί προκαλούν ανατριχίλα. Με αφορμή τις νομίμως καταγεγραμμένες συνομιλίες, ήρθε η ώρα να μιλήσω με ονόματα και διευθύνσεις. Γνώριζα από πρώτο χέρι ότι ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, συνομιλούσε σχεδόν καθημερινά με τον τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίο. Εκείνο που δεν γνώριζα και το έμαθα από τις συνομιλίες ήταν ότι την ημέρα που με συνέλαβαν ο κ. Ζαγοραίος βρισκόταν σε απόλυτο συντονισμό με τους Παπαζαφείρηδες, τους Γκρίζηδες και τους Παπασηφάκηδες. Γνώριζα ότι η σύζυγος του τότε υπουργού Αμυνας, δικηγόρος Ελενα Τζούλη, ήθελε να με «χώσει» ισόβια αν μπορούσε στη φυλακή, όμως δεν γνώριζα ότι έδινε κανονικά εντολές σε άθλιους αστυνομικούς, που, με όσα λένε, προσβάλλουν την Αστυνομία. Γνώριζα ότι ο τότε υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, διατηρούσε επαφές με τον δολοφονημένο πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. Σπύρο Παπαχρήστο, αλλά δεν γνώριζα ότι ένα εν ενεργεία κυβερνητικό στέλεχος συνομιλούσε σχεδόν καθημερινά με ένα αμφιλεγόμενο για τη δράση του πρόσωπο. Γνώριζα ότι ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, συνομιλούσε σχεδόν καθημερινά με τον κ. Καμμένο, για να μου κάνει ζημιά, αλλά δεν γνώριζα ότι συνεννοούνταν μέχρι και για τις λεπτομέρειες της σύλληψής μου. Γνώριζα ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί από τον τότε επικεφαλής της ΕΥΠ, κ. Γιάννη Ρουμπάτη, για τη δράση ενός παρακρατικού συστήματος, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι σε αυτό συμμετείχαν και εν ενεργεία κυβερνητικά στελέχη. Γνώριζα ότι με παρακολουθούσαν γιατί τους ενοχλούσα, αλλά δεν γνώριζα την κυνική παραδοχή που κάνει η σύζυγος Καμμένου, σύμφωνα με την οποία βρισκόμουν υπό φυσική παρακολούθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: Στο φως οι εντολές της Έλενας Τζούλη για να συλληφθούν οι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος 

Υποψιαζόμουν ότι την ημέρα που με συνέλαβαν μαζί με τον Τζένο όλα είχαν στηθεί κατά παραγγελία, όλα, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτός ο τρισάθλιος επικεφαλής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης, λειτουργούσε ως υποτακτικός της Έλενας Τζούλη και του συζύγου της.

Υποψιαζόμουν ότι ο τότε επικεφαλής του Εκβιαστών, Γιώργος Γκρίζης, υλοποιούσε το σχέδιο ενός παρακρατικού μηχανισμού, αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έφτανε στο σημείο να υποκλίνεται στο μεγαλείο της κυρίας Τζούλη. Δυστυχώς, από τις συνομιλίες προκύπτουν σειρά από αξιόποινες πράξεις ενός καθεστώτος που δομήθηκε με λογικές μαφίας.
Δεν ξέρω πώς και ποιος ενημέρωσε τη σύζυγο του κ. Καμμένου ότι βρισκόμουν υπό φυσική παρακολούθηση, ωστόσο υποθέτω ότι όσοι παραδέχονται πως με παρακολουθούσαν θα μπορέσουν να προσκομίσουν και τη σχετική εισαγγελική διάταξη, όπως και την επικύρωσή της από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Γιατί αν παραδέχονται όλοι μαζί ότι βρισκόμουν υπό φυσική παρακολούθηση χωρίς να υπάρχει η σχετική διάταξη, τότε μιλάμε για κανονικό παρακράτος, με τη συμμετοχή και εν ενεργεία αστυνομικών.