Απόντος του προέδρου Μητσοτάκη πραγµατοποιήθηκε η πρώτη µετεκλογικά µάζωξη της επικοινωνιακής οµάδας του Μαξίµου, παρουσία του Αµερικανού συµβούλου του πρωθυπουργού, Στάνλεϊ Γκρίνµπεργκ.

Επρόκειτο για µια ουσιαστική κουβέντα, αφού δεν περιορίστηκε σε θέµατα επικοινωνίας, αλλά επεκτάθηκε και στα ζητήµατα της στρατηγικής που επιβάλλεται να ακολουθήσει η κυβέρνηση κατά το προσεχές διάστηµα. Στην κουβέντα, όπου προήδρευσε ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, αναλύθηκαν εκτενώς και τα αποτελέσµατα των focus groups, που, ως γνωστόν, συνεχίζουν να διενεργούνται. Αλλωστε, για όσους δεν το γνωρίζουν, ο πρωθυπουργός από την εποχή που ήταν απλός βουλευτής αρεσκόταν νααναλύει την ιεράρχηση των θεµάτων, όπως αυτή γινόταν από τους πολίτες και προέκυπτε από τα focus groups.

Ενόψει της αντεπίθεσης που ετοιµάζει η κυβέρνηση, αλλά και των επικείµενων ευρωεκλογών, µαθαίνω ότι επανασυγκροτείται η οµάδα υπό τον Γκρίνµπεργκ, στην οποία συµµετέχει, εκτός των άλλων, και ο πολύπειρος στην πολιτική επικοινωνία, Θωµάς Βαρβιτσιώτης

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 4/11