Νέα Εφημερίδα

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΙΒΩΤΟΣ
Η νέα εφημερίδα για την Ορθοδοξία, την Εκκλησία και τη δύναμη της πίστης!

Η εφημερίδα Ορθόδοξη Κιβωτός είναι η νέα εφημερίδα για την Ορθοδοξία, την Εκκλησία και την δύναμη της πίστης, Θα κυκλοφορεί κάθε μήνα στα περίπτερα όλης της χώρας, με ρεπορτάζ, άρθρα, αφιερώματα και συνεντεύξεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Εκκλησία και την κοινωνία και αφορούν όλους τους πιστούς. Η εφημερίδα θα περιλαμβάνει επιπλέον μεγάλες εκκλησιαστικές προσφορές για τους αναγνώστες της.
Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας θα κυκλοφορήσει αυτή την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 στα περίπτερα όλης της χώρας και θα περιλαμβάνει 3 μεγάλες προσφορές:

ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ CD
Το συλλεκτικό CD με την Ακολουθία Παρακλητικού Κανόνος της Αγίας Βαρβάρας,
της αγίας των θαυμάτων!

Ένα συλλεκτικό CD με τις υπέροχες ψαλμωδίες του Παρακλητικού Κανόνος στην Αγία Μεγαλομάρτυρα Βαρβάρα, θα αποκτήσουν οι αναγνώστες με το πρώτο φύλλο της εφημερίδας Ορθόδοξη Κιβωτός. Ψάλλει ο Πρωτοψάλτης και καθηγητής Βυζαντινής μουσικής κ. Παναγιώτης Καλαμπάκας. Εκφωνεί ο π. Γεώργιος Γραδούλας

Μαζί,
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Μια συγκλονιστική βιογραφία του Αγίου Παϊσίου που κυκλοφορεί για πρώτη φορά από την νέα εφημερίδα Ορθόδοξη Κιβωτός.
Ολόκληρη η πορεία του ασυρματιστή του Θεού ως την αγιοποίηση σε μια εκπληκτική βιογραφία που περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τη ζωή και το έργο του Αγίου.

&
ΒΙΒΛΙΟ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Αποκτήστε αυτή τη Πέμπτη μαζί με τη νέα εφημερίδα Ορθόδοξη Κιβωτός, μία ακόμα σημαντική προσφορά! Ένα μοναδικό βιβλίο για τις μονές και τα μοναστήρια του Ελληνισμού, όπου μέσα από τις σελίδες του θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίστε τους πιο πολύτιμους τόπους λατρείας της πατρίδας μας!