ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ όσα υποστήριξε από το βήµα της Βουλής ο υπουργός ∆ικαιοσύνης, κ. Σταύρος Κοντονής, σε σχέση µε τα οικονοµικά συµφέροντα και τα Μέσα Ενηµέρωσης που δήθεν κατευθύνονται από αυτά, προκειµένου να «αθωώσουν» εµπλεκόµενους σε υποθέσεις ναρκωτικών, οφείλω µια ξεκάθαρη εξήγηση. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει ΑΝΘΡΩΠΟΣ σε αυτόν τον κόσµο που να µη θεωρεί την εµπορία του «θανάτου» ως το σοβαρότερο έγκληµα. Επειδή, λοιπόν, ο κ. Κοντονής, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον συνοµιλητή του ισοβίτη Γιαννουσάκη, άρχισε να αφήνει άθλια υπονοούµενα, θα πρέπει να γνωρίζει ότι πρώτος ΕΓΩ θέλω να σαπίσουν στη φυλακή όσοι εµπλέκονται πραγµατικά στη βρώµικη υπόθεση του «Noor-1». Και αδιαφορώ για το πώς λέγονται, τι δουλειά κάνουν και αν είναι πλούσιοι ή φτωχοί. Αυτό είναι αυτονόητο και δεν χρειάζεται κανένας υπουργός της Αριστεράς να µας το υπαγορεύσει.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ είναι η ανεξάρτητη ελληνική ∆ικαιοσύνη, που δεν ανέχεται ούτε πολιτικούς υποβολείς, ούτε «παραγγελιές» από υπουργούς. Επειδή σε αυτή τη χώρα γνωριζόµαστε, αποτελεί κοινή παραδοχή ότι οι κύριοι Κοντονής και Καµµένος, σε όποια θέση κι αν βρέθηκαν, έδειξαν εµπάθεια απέναντι στον επιχειρηµατία, πρόεδρο του Ολυµπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν θέλουµε να είµαστε ειλικρινείς, θα πρέπει να κάνουµε και αυτονόητες παραδοχές. Και δεν είναι κακό οι υπουργοί Αµυνας και ∆ικαιοσύνης να µη «γουστάρουν» τον Μαρινάκη. Είναι, όµως, άθλιο να επιδιώκουν τη δολοφονία της προσωπικότητάς του. Αυτό, λοιπόν, που προκύπτει από την αλληλουχία των γεγονότων είναι δυστυχώς η εµπλοκή των δύο υπουργών σε αυτή την άθλια σκευωρία. Απλετο φως σε όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Να σαπίσουν στη φυλακή όσοι εµπλέκονται στη διακίνηση αυτής της µεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ και δεν επιδέχεται ούτε δεύτερων σκέψεων, ούτε παρερµηνειών. Οµως, δυστυχώς για την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ξεκάθαρη είναι πλέον και η άµεση εµπλοκή υπουργών προκειµένου να καταστήσουν ένοχο έναν αθώο Ελληνα πολίτη. Ο κ. Κοντονής, αντί να βγάζει αυτονόητους λόγους και να καλλιεργεί ψευδαισθήσεις στον πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, πρέπει να απαντήσει σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ερώτηµα. Μας είπε ότι ο κ. Καµµένος προέτρεψε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη να προσέλθει και να πει την «αλήθεια». Και εφόσον γνωρίζει την αλήθεια από τον Γενάρη. Και πού γνωρίζει ο συγκυβερνήτης του υπουργού ∆ικαιοσύνης ποια είναι η αλήθεια; Και εφόσον γνωρίζει την αλήθεια, γιατί δεν την κατέθεσε µε στοιχεία στις Αρχές ή και στη Βουλή και συνοµιλεί µε ισοβίτες; Για να την επιβεβαιώσει από τους ισοβίτες ή για να τον βοηθήσουν; Εκείνο που προέχει είναι η σοβαρότητα. Αποτελεί έγκληµα υπουργοί να συνοµιλούν µε καταδικασµένους για ναρκωτικά, να βλέπουν ιδιωτικά εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση και είναι οµοτράπεζοι ανακριτικών υπαλλήλων, οι οποίοι πιέζουν ισοβίτες για να στήσουν καταθέσεις, προκειµένου να εξοντώσουν µη αρεστούς στον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρηµατίες. Α, και κάτι τελευταίο.

Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ, που ορθώς επικαλείται το περιεχόµενο της συνέντευξης Γιαννουσάκη στον δηµοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, γιατί παραβλέπει τις µηνυτήριες αναφορές του ίδιου, τις (άλλες) συνεντεύξεις, τα ηχητικά ντοκουµέντα (σ.σ. ανεξάρτητα από το εάν έχουν αποκτηθεί νόµιµα ή παράνοµα), το γεγονός ότι ο καταδικασθείς επί τρία χρόνια δεν είχε ψελλίσει το όνοµα Μαρινάκης, το ότι η ∆ικαιοσύνη, της οποίας είναι πολιτικός προϊστάµενος, ενώ γνωρίζει τους χρηµατοδότες του φορτίου της ηρωίνης, δεν έχει αποστείλει (καν) τα εντάλµατα σύλληψης και δεν έχει ενηµερωθεί για τα εµβάσµατα, που είναι καθαρά για αγορά πετρελαίων; Εν κατακλείδι, εµείς θέλουµε περισσότερο από τον κ. Κοντονή την αποκάλυψη ΟΛΗΣ της αλήθειας.

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ και ανεξάρτητα από τις όποιες διαφορές έχουµε µε τον υπουργό ∆ικαιοσύνης, θα είµαστε αρωγοί στο έργο της ∆ικαιοσύνης. Να ψάξουµε την ΑΛΗΘΕΙΑ, ανεξάρτητα από το εάν µας εξυπηρετεί ή όχι. Ιδού η Ρόδος, ιδού και η µεγάλη ευκαιρία για τον κ. Κοντονή να διαψεύσει όσους πιστεύουν ότι η προσπάθεια εµπλοκής του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη είναι αποτέλεσµα µιας σκευωρίας που στόχο έχει να τον εξοντώσει, επειδή η κυβέρνηση δεν θα τον ήθελε κυρίαρχο παίκτη στα media. Για να συµβεί αυτό, προϋπόθεση είναι να σταµατήσουν οι επαφές των υπουργών µε τους ισοβίτες, τις εισαγγελείς, τους λιµενικούς, οι οποίοι εκβιάζουν µε χείριστο τρόπο για να αποσπάσουν το υλικό που η κυβέρνηση Τσίπρα επιθυµεί, και να αφεθεί ανεπηρέαστη η ∆ικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Τότε, κανείς δεν έχει να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΑ και µόνο τότε θα µάθουµε την πραγµατική ΑΛΗΘΕΙΑ για το «Noor-1».