Στις 8 του Μάη ξημέρωσε μία άλλη ημέρα, πανηγυρική, για την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ. Ο Πράσινος Ήλιος ανέτειλε ξανά και με τις ακτίνες του φώτισε την καταχνιά που είχε σκεπάσει τα τελευταία χρόνια τη Δημοκρατική Παράταξη.

Τα 180.000 μέλη του κινήματος που ψήφισαν για τις τοπικές και νομαρχιακές εκλογές αλλά και για το σύμβολο το οποίο επελέγη με ποσοστό άνω του 95%, απέδειξαν με την απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή τους, ότι διψούν και αγωνιούν για ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ΑΛΛΑΓΗ και προσδοκούν σε μια διαφορετική διακυβέρνηση από αυτή της Ν.Δ., η οποία με την αποτυχημένη, αναχρονιστική και συντηρητική πολιτική της πρόσθεσε επιπλέον βάρη στην πλάτη του ελληνικού λαού.

Οι πολίτες απομακρύνονται από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί τους βλέπουν ανίκανους αλλά και φαύλους για να διαχειριστούν τα μεγάλα και καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Η εμμονή τους να θέτουν καθημερινά θέμα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύει ότι έχουν περιέλθει σε πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο και επιζητούν σανίδα σωτηρίας από το ναυάγιο που βρίσκονται σήμερα.

Και εμείς τους απαντάμε ξεκάθαρα: ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ! Μαζί με τον κυρίαρχο ελληνικό λαό, τους προοδευτικούς πολίτες και τη νεολαία, θα κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και θα είμαστε οι πρωταγωνιστές που θα διεκδικήσουμε και πάλι την εξουσία!

Με μπροστάρη τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, που κινείται στη σωστή κατεύθυνση για την επίλυση μεγάλων ζητημάτων που αφορούν την οικονομία, την ενέργεια, την υγεία, την ανάπτυξη, αλλά και την εξωτερική πολιτική, το ΠΑΣΟΚ προτείνει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στα προβλήματα και τις ανάγκες του σήμερα και του αυριο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απέδειξε μέσα από δυο εκλογικές διαδικασίες ότι έχει τα χαρακτηριστικά του ηγέτη αλλά και την αποδοχή του κόσμου. Ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δρομολογεί τις εξελίξεις για μία ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕΛΙΔΑ που έχει ανάγκη σήμερα η κοινωνία και η χώρα, με πυλώνα τη Σοσιαλδημοκρατία.

Οι εσωκομματικές διαδικασίες σηματοδοτούν μια ΝΕΑ αρχή με επίκεντρο τον άνθρωπο. Οφείλουμε να συμπορευτούμε με τις αγωνίες του λαού που επιζητά μια καλύτερη ποιότητα ζωής, την ώρα που η ακρίβεια θεριεύει και οι τιμές σε βασικά προϊόντα εκτοξεύονται.

ΤΩΡΑ χρειάζεται ενότητα και συστράτευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων και συνεργασία με τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις που είναι κοντά στις γειτονιές και αφουγκράζονται τον παλμό του κόσμου. Να καλέσουν σε ανοιχτό διάλογο τους πολίτες και από κοινού με συλλογικότητα να σχεδιάσουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Βεβαίως, η ΝΕΑ γενιά πρέπει να βγει μπροστά και εμείς οι παλιότεροι να τους ακολουθήσουμε, με τις αρχές και τις αξίες που μας μεταλαμπάδευσε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου.