Ποιο μέλλον μας ετοιμάζετε;
Parapolitika Newsroom

Ποιο μέλλον μας ετοιμάζετε;

Επιστολή του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί

Ανοικτή επιστολή του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί κ. Θύμιου Λυμπερόπουλου προς τους βουλευτές όλων των κομμάτων

Κυρίες –Κύριοι Βουλευτές

Ως εκπρόσωπος ενός κλάδου στον οποίο ασχολούνται χιλιάδες εργαζόμενοι οι οποίοι έρχονται σε επαφή με εκατομμύρια ανθρώπους, έχω κάθε δικαίωμα να ρωτώ ποιο μέλλον μας ετοιμάζετε. Γνωρίζετε κι εσείς, ότι η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όρια της φτώχειας και βαδίζει ολοταχώς σε αυτά της πραγματικής εξαθλίωσης. Με αφορμή το άρθρο που σας επισυνάπτω, μεταφέροντας την αγωνία της κοινωνίας που πάντα απέρριπτε και το κρατικό και το ιδιωτικό μονοπώλιο, και η οποία ρωτά και έχει την απαίτηση, να λάβει ξεκάθαρη απάντηση από εσάς, στα παρακάτω ερωτήματα:

α. Καταργείτε η δημοκρατία και το κύρος του κράτους με την υπογραφή-συμμετοχή της χώρας στην διατλαντική συμμαχία για το εμπόριο τις υπηρεσίες και την παραγωγή;

β. Με ποιόν τρόπο αντιμετωπίζετε την προσπάθεια –από το 2010- καθιέρωσης του ιδιωτικού μονοπωλίου και των καρτέλ στη χώρα μας, που υπαγορεύουν τα μνημόνια και οι διατλαντικές συμμαχίες;

γ. Υπάρχει ειλικρινές σχέδιο εξόδου από την κρίση και ποιο είναι αυτό;

δ. θα μάθει ποτέ ο ελληνικός λαός την αλήθεια και τους πραγματικούς λόγους που τον οδήγησαν στην εξαθλίωση;