Ευχόμαστε όλοι μας η σοβαρή περιπέτεια της υγείας του πατέρα του βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη Καλλιάνου να έχει, και μάλιστα λίαν συντόμως, αίσιο τέλος.

Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τον Γιάννη Καλλιάνο για το ενδιαφέρον και την βαθιά αγωνία, την οποία εκείνος επιδεικνύει για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του αγαπημένου του πατέρα.

*Διαβάστε εδώ: Νοσοκομείο "Αττικόν": Τι απαντά στα όσα κατήγγειλε ο Γιάννης Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του

Ακόμη και η συγκλονιστική ανάρτηση, με την οποία ο Γιάννης Καλλιάνος επιτίθεται φραστικά και με σοβαρές κατηγορίες εναντίον των γιατρών του νοσοκομείου, στην μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του οποίου νοσηλεύεται τώρα ο πατέρας του βουλευτή, ακόμη και αυτή η ανάρτηση δεν αποτελεί τίποτε λιγότερο παρά την έκφραση του πιο θερμού ενδιαφέροντος του βουλευτή για την υγεία του λατρευτού πατέρα.

Είναι προφανές ότι το επίδικο αντικείμενο είναι ο πραγματικός χρόνος, στον οποίο ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου έπρεπε να εισαχθεί για νοσηλεία στην ΜΕΘ. Για αυτό το επίδικο αντικείμενο πολύ λίγα λόγια μπορεί να πει κανείς, καθώς οι μόνοι αρμόδιοι είναι οι ίδιοι οι θεράποντες γιατροί, σε μία ακραιφνώς ιατρική επιστημονική διαδικασία, σχεδόν τεχνοκρατικού χαρακτήρα, βάσει της οποίας κρίνεται εάν ένας ασθενής πρέπει ή δεν πρέπει να εισαχθεί στην ΜΕΘ. Για αυτό το επίδικο αντικείμενο ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, περιέγραψε τη σχετική διαδικασία, η οποία είναι ακριβώς η ίδια για κάθε ασθενή.

Ο Γιάννης Καλλιάνος δεν κατηγορεί τους γιατρούς για αδράνεια ή έλλειψη ενδιαφέροντος για τον ασθενή πατέρα του – πώς θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, άλλωστε; - τους κατηγορεί ότι δεν εισάκουσαν την έκκλησή του για άμεση εισαγωγή του τουλάχιστον στην μονάδα αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ), καθώς οι ίδιοι θεωρούσαν ότι ο πατέρας του “πάει καλά”. Δεν φαντάζεται κανείς ότι οι γιατροί δήλωναν ψευδώς ότι ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου “πάει καλά”. Θα ήταν έξω από κάθε ανθρώπινη λογική και δεν θα επέτρεπε την παραμικρή ορθολογική εξήγηση.

Σε γραπτή δήλωσή του, ακόμη και ο διαπρύσιος κριτής του ΕΣΥ της χώρας μας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, αναφέρει ότι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της αγγειοχειρουργικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Χαϊδαρίου “Αττικόν” έκαναν και κάνουν το παν όσον αφορά τη νοσηλεία του ασθενούς πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

Σημασία έχει ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου να εξέλθει, και μάλιστα λίαν συντόμως, υγιής από την ΜΕΘ του “Αττικού”.

Το συμπέρασμά μας είναι ότι ένας θαυμάσιος γιος αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για την καλή έκβαση της κατάστασης της υγείας του πολυαγαπημένου του πατέρα.

Αυτό είναι το πλέον σημαντικό από όλα.