Μέχρι το ξημέρωμα τραγουδούσαν τις επιτυχίες του στην καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Nammos, που έδωσε ο Αντώνης Ρέμοςτο βράδυ της Πέμπτης.
Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μαζί με τον Αιγύπτιο συνάδελφό του, Amr Diab ξεσήκωσαν τους χιλιάδες παρευρισκόμενους οι οποίοι χόρευαν σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε στην 1.30 μετά τα μεσάνυχτα με τον Amr Diab να ερμηνεύει το Tamally Maak, το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής Όλα του Θέμου Αναστασιάδη. Γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα στη σκηνή εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος με τον κόσμο να τον αποθεώνει από το πρώτο κιόλας λεπτό. Ο ουρανός πάνω από την Ψαρρού φωτίστηκε από εκατοντάδες πυροτεχνήματα που χάρισαν ένα πραγματικά απίστευτο θέαμα. Ο τραγουδιστής τους καλωσόρισε με την μεγάλη επιτυχία «Όλος δικός σου» και σε λίγα λεπτά όλοι ήταν όρθιοι και χόρευαν στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε από το κοινό να σηκώσει ψηλά τα χέρια και να «κάνει φασαρία» με τον κόσμο να τον ακολουθεί και να ζητωκραυγάζει. Τα λεπτά περνούσε και το κέφι ανέβαινε στα ύψη. Όλοι μαζί έγιναν μια τεράστια παρέα που διασκέδαζε με τον Αντώνη Ρέμο και τα τραγούδια του. Όλοι όρθιοι κρατούσαν στο χέρι το κινητό τους για να «κλείσουν» εκεί μέσα στιγμές από την συναυλία. Εκεί και η σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ που τραγουδούσε και χόρευε σαν να ήταν μια από τις θαυμάστριες του. Η πανέμορφη σχεδιάστρια μια ώρα πριν ο αγαπημένος της εμφανιστεί στη σκηνή μοιράστηκε μια φωτογραφία τους στο story της στο instagram γράφοντας «Mr and Mrs».
View this post on Instagram

Antonis Remos party Mykonos 💃🏻💃🏻💃🏻#vacation #summer#Mykonos2019

A post shared by imane Benjadi (@imanebenjadi) on





Στο πάρτι το παρών έδωσαν πολλά γνωστά ονόματα, συμπεριλαμβανομένου και του Τούρκου σεφ Nusr-et, που έγινε διάσημος χάρη στον τρόπο με τον οποίο κόβει τις μπριζόλες και αλατίζει το κρέας, φορώντας ένα κιτς πολύχρωμο σακάκι με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, με τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου.

Ο αγαπημένος  Έλληνας τραγουδιστής ερμήνευσε πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του, όπως το «Μέχρι το τέλος του κόσμου», το «Έτσι Ξαφνικά», το «Τι ήμουνα για Σένα» αλλά και το «Κλειστά τα Στόματα» μέχρι την ανατολή του ηλίου. Ακούραστος, χαμογελαστός και γεμάτος ενέργεια είχε γίνει ένα με τον κόσμο που του πρόσφερε για μια ακόμη φορά την αγάπη του. Μια από τις πιο συγκλονιστικές ερμηνείες του που καθήλωσε τους χιλιάδες θαυμαστές του ήταν  το ξημέρωμα, λίγο μετά τις 6  τη στιγμή που  ερμήνευε το  «perfecrt day» του Lou Reed! Ο Αντώνης Ρέμος σε κάθε  του εμφάνιση έχει ένα στόχο! Να χαρίσει τις καλύτερες στιγμές στον κόσμο  καθώς σέβεται πολύ όλους όσους τον επιλέγουν για τη διασκέδαση τους. Γι αυτό και δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό. Όμως το πιο βασικό είναι πως και ο ίδιος το απολαμβάνει με τη ψυχή του.

 



















View this post on Instagram

Amr Diab party Mykonos 💃🏻💃🏻💃🏻#vacation #summer#Mykonos2019

A post shared by imane Benjadi (@imanebenjadi) on

View this post on Instagram

A post shared by Nenad Djurovic (@nenad.djurovic87) on

View this post on Instagram

Antonis Remos party Mykonos 💃🏻💃🏻💃🏻#vacation #summer #Mykonos2019

A post shared by imane Benjadi (@imanebenjadi) on

View this post on Instagram

A post shared by AKIS (@akistsiouras) on