Κάνοντας μια ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει, συνειδητοποιούμε ότι το 2019 ήταν μια χρονιά που μερικοί από τους πιο ταλαντούχους και αγαπημένους Έλληνες άφησαν την τελευταία τους πνοή, προκάλοντας ανείπωτη θλίψη και πανελλήνια συγκίνηση.

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2019, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης  Θάνος Μικρούτσικος το βράδυ του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών ύστερα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο το τελευταίο διάστημα, βυθίζοντας στο πένθος τη χώρα.
mikroutsikos
Μια από τις σημαντικότερες απώλειες της φετινής χρονιάς ήταν εκείνη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο σπουδαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά σε ηλικία 63 ετών, στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Ο Λαυρέντης υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της νύκτας. Ο θάνατος του προκάλεσε ανείπωτη θλίψη.
maxairitsas

Σε ηλικία 61 ετών έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιανουάριο, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης. Ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή στην Ελβετία μετά από 2 χρόνια άνισης μάχης με τον καρκίνο.
anastasiadis

Ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, ο Γιάννης Σπανός έφυγε 2019, σε ηλικία 85 ετών. Ο σπουδαίος συνθέτης βρέθηκε νεκρός στα τέλη του Οκτώβρη στο σπίτι του, στην περιοχή Αγιαννής, στο Κιάτο Κορινθίας από έναν καλό του φίλο, ο οποίος τον έψαχνε.
SPANOS-1200x821

H παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων Σοφία Κοκοσαλάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών, νικημένη από τον καρκίνο.
kokosalaki

Στις 30 Μαΐου, ύστερα από πολύμηνη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, ο ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.
euripiotis

Ξαφνικά έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του και τους συναδέρφους του. Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 61 ετών. Ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη μάχη που είχε δώσει τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του νικητή του Power of Love 1, Πάνου Ζάρλα, σε τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Συγγρού, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο Πάνος Ζάρλας ήταν μόλις 28 ετών.
Μέσα στο 2019 πέθανε ο ηθοποιός Φαίδων Γεωργίτσης, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Την ίδια χρονιά αποχαιρετήσαμε τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και παρουσιαστή Κώστα Σγόντζο, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο, μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο.
Πανος_Ζαρλας_1

Μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός ηθοποιός Τάσος Περζικιανίδης. Στα 68 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος.