Για τα καλά στον εργασιακό στίβο έχει μπει ο πρίγκιπας Χάρι, αφού, όπως έγινε γνωστό, έπιασε όχι μία, αλλά δύο δουλειές, μετά την αποχώρησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα, τον Μάρτιο του 2020.

Όπως αποκαλύφθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ο Δούκας του Σάσσεξ ανέλαβε chief impact officer στην BetterUp, μια start up ψυχικής υγείας και προετοιμασίας επαγγελματιών, ενώ θα συμμετέχει επίσης σε μία νέα επιτροπή που δημιούργησε το Ινστιτούτο Άσπεν για την παραπληροφόρηση.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν ήταν, όμως, ο πρώτος… «γαλαζοαίματος» με «κανονική» δουλειά.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη
Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα και της Σάρα Φέργκιουσον, είναι αντιπρόεδρος Εταιρικών Σχέσεων και Στρατηγικής στην εταιρεία τεχνολογίας Afiniti.

Προηγουμένως ήταν συνεργάτης της εταιρείας επενδύσεων Sandbridge Capital και παλαιότερα ενδιάμεσος συντονιστής παραγωγός στη Sony Pictures Entertainment.

Αφού πήρε το πτυχίο της στην Ιστορία και την Ιστορία ιδεών από το Goldsmiths College του Λονδίνου το 2011, ο πρώτος ρόλος της Βεατρίκης ήταν αναλύτρια ερευνών σε μια ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης πλούτου.

Πριγκίπισσα Ευγενία
Η πριγκίπισσα Ευγενία, η δεύτερη κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα και της Σάρα Φέργκιουσον, είναι διευθύντρια στην γκαλερί Hauser & Wirth.

Μετά την απόκτηση του πτυχίου της στην Αγγλική Λογοτεχνία και την Ιστορία της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο του Νιουκάστλ το 2012, η Ευγενία έζησε για έναν χρόνο στη Νέα Υόρκη προκειμένου να εργαστεί στην εταιρεία διαδικτυακών δημοπρασιών Paddle8.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο Λονδίνο για να αναλάβει αναπληρώτρια διευθύντρια στην γκαλερί Hauser & Wirth το 2015, ενώ δύο χρόνια αργότερα προήχθη σε διευθύντρια.

Ζάρα Τίνταλ
Η μεγαλύτερη κόρη της πριγκίπισσας Άννας, η Ζάρα, είναι μια ικανή ιππέας όπως η μητέρα της.
Κέρδισε ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012. Τον Ιανουάριο του 2020, έγινε διευθύντρια στο ιπποδρόμιο Cheltenham.

Πίτερ Φίλιπς
Ο γιος της πριγκίπισσας Άννας, Πίτερ Φίλιπς, έχει εργαστεί για την Jaguar, ως διευθυντής εταιρικής φιλοξενίας, και στη συνέχεια για την ομάδα αγώνων Williams.
Έχει επίσης υπάρξει διευθυντής της RBS, πριν αποχωρήσει το 2012 για να γίνει διευθύνων σύμβουλος στο πρακτορείο αθλητισμού και ψυχαγωγίας, SEL UK.

Μαρί Σαντάλ
Η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του τέως πρίγκιπα Παύλου, γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ίδρυσε τη δική της πολυτελή μάρκα παιδικών ενδυμάτων «Marie-Chantal», το 2000. Είναι επίσης διαχειρίστρια του Royal Academy Trust.