Μουδιασμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από τη στυγνή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

Ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης έπεσε νεκρός μετά από δολοφονική ενέδρα έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, βυθίζοντας στο πένθος τον δημοσιογραφικό κόσμο. 

Ποιος ήταν όμως ο δημοσιογράφος με την αιχμηρή πένα που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κατώφλι της οικίας του;

Ο Γιώργος Καραϊβάζ καταγόταν από την Καλλίφυτο Δράμας και αποτέλεσε έναν από τους εμπειρότερους και παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες στον δημοσιογραφικό χώρο. Οι συνάδελφοι και οι άνθρωποι που είχαν δουλέψει στο πλευρό του κάνουν λόγο για έναν ρεπόρτερ με ήθος που έχει αφήσει το στίγμα του στο αστυνομικό ρεπορτάζ το οποίο υπηρετούσε επί σειρά ετών. 

Στο συγκινητικό αφιέρωμα που παρουσίασαν στην μνήμη του οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, όπου ο δημοσιογράφος πέρασε τα περισσότερα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας, κάνουν λόγο για έναν αστυνομικό ρεπόρτερ που απεχθανόταν τα όπλα. Έναν απαγγελματία δημοσιογράφο που όσες φορές του είχε προταθεί αστυνομική συνοδεία την αρνούνταν.
Έναν άνθρωπο που υπηρετούσε με τόλμη επί δεκαετίες τη δημοσιογραφική αλήθεια. 
Ο Γιώργος Καραϊβάζ ξεκίνησε από την εφημερίδα «Εξουσία», μεταπήδησε στον «Ελεύθερο Τύπο» και στη συνέχεια εντάχθηκε στην οικογένεια του ΑΝΤ1, όπου διετέλεσε επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ. 

Το 2017 αποχώρησε από τον σταθμό του Αμαρουσίου και μετακόμισε στο Star, όπου ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Τα τελευταία χρόνια είχε ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια δημιουργώντας την ιστοσελίδα bloko.gr.

Ο δημοσιογράφος ήταν παντρεμένος και αφήνει πίσω του έναν γιο 19 ετών. 
Δείτε το τελευταίο ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ: