Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι ο Αλεξάντρ Αρνό και η σχεδιάστρια αξεσουάρ Ζεραλντίν Γκιγιό ένωσαν τις ζωές τους παρουσία των εκπροσώπων της ελίτ της μόδας. 

Ο 29χρονος Αλεξάντρ Αρνό, ο δεύτερος γιος του προέδρου και CEO της LVMH και μεγιστάνα Μπερνάρ Αρνό, παντρεύτηκε τη Ζεραλντίν Γκιγιό, ιδρύτρια του γαλλικού brand αξεσουάρ D'Estrëe, το Σάββατο στο Παρίσι.
γαμος1
γαμος2

Η νύφη έλαμπε μέσα στο vintage νυφικό της από την JW Anderson με ψηλό κολάρο, μακριά μανίκια, φουσκωτούς ώμους και ένα floral κέντημα, ενώ το ζευγάρι επέλεξε μια λιτή αλλά αριστοκτατική τελετή.
γαμος3

Οι νεόνυμφοι είχαν ανακοινώσει τους αρραβώνες στις αρχές της χρονιάς και ήρθε τελικά η στιγμή για να ενώσουν τις ζωές τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γαμπρός είναι ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του brand Tiffany & Co της LVMH, ενώ πριν είχε εργαστεί ως CEO στη Rimowa.

γαμος4

 

Τον περασμένο Μάιο ο Μπερνάρ Αρνό, ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αφού η καθαρή αξία της περιουσίας του υπολογίζεται στα 186 δισεκατομμύρια δολάρια. Όσο για τη νύφη, τη Ζεραλντίν, πέρυσι μπήκε στη λίστα του Forbes «30 κάτω από 30» για την επιχείρηση λιανικού και ηλεκτρονικού εμπορίου της καθώς είναι ιδρύτρια του γαλλικού brand αξεσουάρ D'Estrëe.