Baby µπλουµ στην Κρήτη. Μία από τις πιο ευτυχισµένες στιγµές της ζωής της προβάρει ήδη η Εύα Καϊλή. Η όµορφη ευρωβουλευτής θα βαφτίσει την κόρη της, που γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021, στο Ηράκλειο, µε νονούς τους επιχειρηµατίες από τη Μεγαλόνησο Γιώργο Βενέρη και Αντώνη Καράτζη.

Το Μυστήριο, σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», θα πραγµατοποιηθεί τον Σεπτέµβριο και, ως γνωστόν, η µικρή θα πάρει το όνοµα Αριάδνη. Θα βαφτιστεί, δε, ορθόδοξη χριστιανή, όπως η ίδια η πολιτικός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ. ΑΛ. έχει δηλώσει στο Mega και στην εκποµπή «Τι λες τώρα!», κάτι που αποφάσισε από κοινού µε τον Ιταλό σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι. Στα δε ιταλικά θα τη φωνάζουν Αριάννα.

kaili
Παρότι έχει γίνει ονοµατοδοσία στην κόρη τους, η βάφτισή της αρχικά είχε δροµολογηθεί για το Πάσχα που µας πέρασε, αλλά τελικώς αναβλήθηκε για το φθινόπωρο. Οσο για την Εύα, µολονότι κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στην πανέµορφη Κρήτη, µε την οποία δηλώνει ερωτευµένη, εξ ου κι αποφάσισε να τελεστεί το Μυστήριο στη λεβεντογέννα. Επίσης, οι νονοί της µπέµπας κατάγονται από το νησί, ενώ το όνοµα της µικρής προέρχεται από τον µινωικό πολιτισµό - αναφερόµαστε στην Αριάδνη, τον µίτο της οποίας χρησιµοποίησε, ως γνωστόν, ο Θησέας για να βγει από τον λαβύρινθο του Μινώταυρου.

Σηµειώνουµε ότι η Εύα είχε κρατήσει επτασφράγιστο µυστικό τόσο τη σχέση όσο και την εγκυµοσύνη της. Για το κοριτσάκι της έχει πει χαρακτηριστικά: «Ολα φωτίστηκαν αλλιώς µε το που ήρθε στη ζωή. Κάθε µέρα που το βλέπω να µεγαλώνει, είναι µια φανταστική εµπειρία». Οσον αφορά τώρα το έτερόν της ήµισυ, επαγγέλλεται ειδικός σύµβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον τοµέα των ∆ιεθνών Σχέσεων και των Ανθρωπίνων ∆ικαιωµάτων.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες, στο Ευρωκοινοβούλιο για την ακρίβεια, ενώ έχουν υπογράψει σύµφωνο συµβίωσης. «∆εν έχω παντρευτεί, είµαστε µοντέρνοι. Εχουµε σύµφωνο, αλλά κάποια στιγµή θα γίνει και αυτό (σ.σ.: εννοεί ο γάµος). Ο σύντροφός µου είναι Ιταλός. Γνωριστήκαµε στο Ευρωκοινοβούλιο. Η Ιταλία δεν τα πήγε καλά στην αρχή της πανδηµίας και ήρθε να µείνει στην Ελλάδα λόγω αυτού. Ετσι πήραµε και την απόφαση. Είµαστε αρκετά χρόνια µαζί. Ηταν όλα εύκολα. ∆εν χρειάστηκε να κάνουµε µεγάλα σχέδια και προγραµµατισµούς», έχει δηλώσει.

kaili_1
Η Εύα Καϊλή με τον Ιταλό σύντροφό της και την κόρη τους, την οποία θα βαφτίσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο

Σχετικά τώρα µε την εµπειρία της µητρότητας, επισηµαίνει: «Αλλάζει η ζωή σου γιατί πρέπει να είσαι εκεί διαρκώς, το βλέπεις να µεγαλώνει. Είναι µια συγκλονιστική εµπειρία, είναι κάτι πολύ όµορφο. Αργησα κι εγώ. Ηταν πολύ σηµαντική αυτή η περίοδος, επειδή όντως είδα ότι είναι κάτι που αλλάζει τη ζωή σου, χωρίς να τη διακόπτει»! Οταν δε, παλαιότερα, είχε ερωτηθεί για τον ερχοµό ενός παιδιού, είχε πει ότι «αναγκαστικά είµαστε σε τελική ευθεία», διευκρινίζοντας όµως ότι δεν έχει παντρευτεί κρυφά.

Οι ανάδοχοι κατάγονται από το νησί, ενώ το όνομα της μπέμπας προέρχεται από τον μινωικό πολιτισμό


Εδώ αξίζει να προσθέσουµε πως στην περίπτωση που γίνουν εκλογές το φθινόπωρο, αν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε πρόσφατα πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, τα βαφτίσια θα αναβληθούν...

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 16/9