Σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα µείνει αξέχαστο σε πολλούς.

Αλλοι ετοιµάζονται για τα σκαλιά της εκκλησίας, άλλοι τα ανέβηκαν και άλλοι...  που χόρεψαν τον Ησαΐα στο παρελθόν τρέχουν στους δικηγόρους! Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις είναι πια δύσκολες και έτσι το καλοκαίρι του 2022 κάποιοι το θεώρησαν ιδανικό για... ξεκαθαρίσµατα που είτε αφορούν ένα κοινό µέλλον είτε χωριστούς δρόµους.

Η Ελενα Ασηµακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 12 χρόνια γάµου και 15 χρόνια σχέσης, µε τη γνωστή ηθοποιό να ανακοινώνει τον χωρισµό τους µέσω social media. 

Παράλληλα, η Εύη Ιωαννίδου και ο Ινο Φάις ήταν ένα από τα πιο αγαπηµένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ωστόσο φαίνεται πως η σχέση τους κράτησε µόλις ενάµιση χρόνο. Η πρώην παίκτρια του «GNTM» και ο επιχειρηµατίας αποφάσισαν να χωρίσουν και την αποκάλυψη την έκανε η µητέρα του Ινο Φάις, Μαρία Καλάβρια.

ellen_pierre_272809769_1000206594038094_4277498819515216721_n

Επίσης, εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν φήµες ότι ο Γιώργος Αµούτζας και η Ελενα Πιερίδου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόµους. Ο «Νικηφόρος» του «Σασµού» και η Κύπρια ηθοποιός, που τη γνωρίσαµε στο «Τατουάζ», διατηρούσαν δεσµό τον τελευταίο χρόνο και συγκατοικούσαν. Μάλιστα, η όµορφη Ελενα είχε αφήσει την πατρίδα της, την Κύπρο, για να µετακοµίσει κοντά του. Επειτα από περίπου έναν χρόνο συνειδητοποίησαν ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από εκείνα που τους κρατούν µαζί και ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζονται.

Ετσι, αποφάσισαν πως είναι καλύτερο να τραβήξουν χωριστούς δρόµους.   Την ίδια ώρα, πάντως, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ενώθηκαν µε τα ιερά δεσµά του γάµου, µε παπά... και έξι κουµπάρους. Το ζευγάρι έκανε αρχικά θρησκευτικό γάµο στην εκκλησία του Αγίου Εφραίµ στα Φαλάσαρνα και λίγο µετά πραγµατοποίησαν στην παραλία µία ακόµα γαµήλια τελετή, που θύµιζε σκηνή αµερικανικής ταινίας, καθώς υπήρχαν παράνυµ φοι και αντάλλαξαν µπροστά στους καλεσµένους και κάποια λόγια αγάπης. Επίσης, γαµπρός ντύθηκε τον Ιούνιο ο αγαπηµένος «Αστέρης» του «Σασµού».

View this post on Instagram

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)


Ο ταλαντούχος ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Κρασσά. Κοντά στο ζευγάρι δεν θα µπορούσαν να µη βρίσκονται οι γονείς του Ορφέα, οι επίσης δηµοφιλείς ηθοποιοί Μαρία Τζοµπανάκη και Ντίνος Αυγουστίδης. Παράλληλα, το ευτυχισµένο ζευγάρι βάφτισε και τον γιο του, ο οποίος πήρε το όνοµα Αχιλλέας-Κωνσταντίνος. Εκτός από τους γονείς του Ορφέα, το «παρών» έδωσαν και καλοί του φίλοι από τον χώρο της υποκριτικής - κάποιοι µάλιστα είναι και συµπρωταγωνιστές του στον «Σασµό». 


Ετσι είδαµε την Ευγενία Σαµαρά µε τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιµενίδη, τη ∆ανάη Μιχαλάκη µε τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τον Πυγµαλίωνα ∆αδακαρίδη µε τον Μιχάλη Σαράντη, αλλά και την Ελένη Ράντου ντυµένη στα ροζ. Στα προσεχώς τώρα, η Αννα Πρέλεβιτς είναι τρελά ερωτευµένη µε τον Νικήτα Νοµικό και δεν µπορεί να κρύψει τον ενθουσιασµό της.

Η ίδια και ο αδελφός της ∆ούκισσας Νοµικού αποφάσισαν να επισηµοποιήσουν τη σχέση τους και προγραµµατίζουν ήδη τον γάµο τους.

Συγκεκριµένα, ο Νικήτας Νοµικός έκανε πρόταση γάµου στην αγαπηµένη του και την ευχάριστη έκπληξη γνωστοποίησε η ίδια µέσα από µια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram.

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 16/7