Ανακοίνωση εξέδωσε το µαγαζί όπου εµφανίζεται η ∆έσποινα Βανδή, ύστερα από την «καµπάνα» Πλεύρη, µε αφορµή τη φωτογραφία όπου ο Βασίλης Μπισµπίκης φαίνεται να καπνίζει.

Ο υπουργός Υγείας, ως γνωστόν, µε ανάρτησή του στο Twitter τόνισε ότι έδωσε το «πράσινο φως» για την εκκίνηση των διαδικασιών για επιβολή προστίµου στο νυχτερινό κέντρο, αλλά και σε όσους παρανοµούν, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο νόµος ισχύει για όλους».

Το «Secret», µετά και την ανακοίνωση του µαγαζιού, επιχείρησε πολλές φορές να επικοινωνήσει µε τον ηθοποιό, αλλά στάθηκε αδύνατο. Από την πλευρά της τραγουδίστριας, πάλι, φωνή βοώντος εν τη ερήµω. Πάντως, αµέσως µετά το περιστατικό, που έγινε την παραµονή των Χριστουγέννων, η τραγουδίστρια ανήρτησε λήψη µε τους συνεργάτες της, αναφέροντας: «Υπάρχει τόση αγάπη εδώ». Εκείνος, πάλι, «ανέβασε» story στο Instagram, όπου την κρατάει στην αγκαλιά του.



«Δύσκολος ο έλεγχος»

Οσο για την ανακοίνωση του «Εναστρον», αναφέρεται µεταξύ άλλων: «Η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόµου είναι συνεχής και αδιάκοπη, σε πραγµατικά δύσκολες συνθήκες, αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν. Μεµονωµένα περιστατικά, όπως αυτό που έλαβε δηµοσιότητα, δεν ακυρώνουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουµε όλοι µας. Η παρέµβαση του υπουργού Υγείας, κ. Θάνου Πλεύρη, ενδυναµώνει την προσπάθεια της Πολιτείας και τη δική µας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσµατος στα κέντρα διασκέδασης. Είµαστε σίγουροι ότι και µε τη δική σας συµβολή θα τα καταφέρουµε».



Στην Αράχωβα

Οχι βεβαίως ότι το ζευγάρι πτοήθηκε από το πρόστιµο, τουναντίον. Αµέσως µετά έφυγαν για τον Νο 1 κοσµικό εγχώριο χειµερινό προορισµό -και εννοούµε την Αράχωβα-, όπου εξακολούθησαν να επιδίδονται σε χάδια και κάθε είδους τρυφερότητες. Για να είµαστε ακριβείς, στο τελευταίο τους ταξίδι στη λουσάτη κυρία του Παρνασσού ήταν ασυγκράτητοι! Πάντως, τον πρώτο καιρό, και εννοούµε το καλοκαίρι του 2021, απέφευγαν τεχνηέντως τα φλας, από τη στιγµή όµως που... πήραν φόρα, ποιος τους σταµατά!



Η σχέση τους

Ο στενός τους κύκλος µιλάει για έναν «κινηµατογραφικό έρωτα». Η γνωριµία τους στα Σπάτα, στο στούντιο όπου γυρίζονταν οι «Αγριες µέλισσες», όπου εκείνος υποδυόταν τον σκληρό διοικητή φυλακών Μάνο Βόσκαρη και η τραγουδίστρια έπαιρνε µέρος ως κριτής στο «Just the 2 of us», εκ του αποτελέσµατος ήταν καρµική. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ακολούθησαν ταξίδια στην Κύπρο, την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη, την bella Italia, στο Λονδίνο, γνωριµία µε τα παιδιά της Βανδή από τον γάµο της µε τον Ντέµη Νικολαΐδη, τον Γιώργο και τη Μελίνα, αλλά και αντίστροφα, της ∆έσποινας µε την αδελφή του Βασίλη, Παναγιώτα Μπισµπίκη. Νωρίτερα, το φθινόπωρο του 2021, είχε προηγηθεί η πρώτη κοινή εµφάνισή τους στα Εξάρχεια.



Η Εξομολόγηση

Η ∆έσποινα µάλιστα, αναφερόµενη σε εκείνον, δήλωνε προ ολίγων µηνών: «Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αυτό που µας συνέβη µε βρήκε σε µια φάση που δεν το έψαχνα, προέκυψε έτσι ξαφνικά. O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναµική, είναι πιο ουσιαστικός. Εχεις φτάσει στο στάδιο που ξέρεις τι πραγµατικά θέλεις. ∆εν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου. ∆εν έχεις ανάγκη να συµβιβάζεσαι για κάτι. Αισθάνοµαι ότι µου δόθηκε µια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, ότι µου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνοµαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που µε έπιασε από το χέρι και µου είπε “τώρα θα πάµε βόλτα στη ζωή µαζί”. Ηµουν ένας άνθρωπος που έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ και είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για µένα. Ο Βασίλης µπήκε µε τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή µου. Η µουν πολύ φοβισµένη και οχυρωµένη. Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ είναι η αλήθεια του, έχει µεγάλη δύναµη ψυχής και πολλή αγάπη µέσα του για όλους τους ανθρώπους».



*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 30 Δεκεμβρίου 2022.