Με τα αγαπηµένα τους πρόσωπα υποδέχτηκαν το νέο έτος οι πολιτικοί της χώρας µας, µε το Instagram να γεµίζει από ευχές και οικογενειακές φωτογραφίες, δείχνοντας έτσι την εξοικείωση που έχουν αποκτήσει µε τα µέσα κοινωνικής δικτύωσης! Αρκετοί από αυτούς ποζάρουν πρώτη φορά στο σπίτι τους, παρουσιάζοντας όχι µόνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και τον άνθρωπο της ζωής τους!

Μαζί µε όλη την οικογένειά του υποδέχθηκε το 2023 ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός ανήρτησε στα social media φωτογραφία µαζί µε τη σύζυγό του, Μαρέβα, και τα τρία τους παιδιά, ∆άφνη, Κωνσταντίνο και Σοφία, στέλνοντας διαδικτυακά τις ευχές του. «Καλή χρονιά! Με υγεία και ευτυχία», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε στην Κρήτη λίγες ώρες πριν από τον ερχοµό του νέου έτους, σε µια µικρή οικογενειακή απόδραση για την Πρωτοχρονιά.

11_3
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, και τα παιδιά τους

Τα κάλαντα της παράδοσης από την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά και από συλλόγους υπό την αιγίδα της ∆ηµοκρατικής Ενωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας άκουσε ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα, που ήταν εντυπωσιακή µέσα στο γιορτινό, κατακόκκινο φόρεµά της.

12_2
H Mπέτυ Μπαζιάνα ξεχώρισε με το κόκκινο φόρεμά της

Ανήµερα της Πρωτοχρονιάς ο Βασίλης Κικίλιας είχε την ονοµαστική του εορτή και δηµοσίευσε δύο φωτογραφίες µε τον γιο και τη σύζυγό του, τις οποίες συνόδευσε µε τις δικές του ευχές προς όλους για καλή χρονιά, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε και όσους του ευχήθηκαν για τη γιορτή του. «Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας µε Υγεία και Ευτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σας και την αγάπη σας», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας.

16
Ο Βασίλης Κικίλιας δέχθηκε ευχές για τη γιορτή του

Με αγαπηµένα πρόσωπα υποδέχτηκε το νέο έτος ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης. «Οµορφες οικογενειακές στιγµές µε το καθιερωµένο κόψιµο της βασιλόπιτας. Το φλουρί έπεσε στον αγαπηµένο µου αδελφό», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία, όπου ποζάρει µε τον γιο του.

15
Ο Γιώργος Πατούλης κόβει την πίτα με τον γιο του

Με µια οικογενειακή φωτογραφία και φόντο ένα εντυπωσιακό ντεκόρ, η οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραµανλή ευχήθηκε καλή χρονιά. Τη φωτογραφία δηµοσίευσε η Νατάσα Παζαΐτη, µε τον Κώστα Καραµανλή στο πλευρό της και τα δυο τους παιδιά, Αλίκη και Αλέξανδρο. Το µήνυµα που συνόδευε τη φωτογραφία, απλό και ουσιαστικό: «Καλή χρονιά».

13_2
Ο Κώστας Καραμανλής με τη Νατάσα Παζαΐτη και τα παιδιά τους σε γιορτινή διάθεση

Με την οικογένειά του άλλαξε τον χρόνο ο υπουργός Ανάπτυξης «Καλή µας Χρονιά! Το 2023 να φέρει Ειρήνη, Υγεία και Ευηµερία και να είστε όλοι µε τα αγαπηµένα σας πρόσωπα», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία ο Αδωνις Γεωργιάδης, που φωτογραφήθηκε σε τρυφερό ενσταντανέ µε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

3_4
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχήθηκε με ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη σύζυγό του.

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ο Κώστας Σκρέκας, µακριά από πολιτικές υποχρεώσεις, πέρασε ήρεµες οικογενειακές στιγµές µε τη σύζυγό του, Ειρήνη Καραγκούνη, και τις δυο τους κόρες, στέλνοντας το εξής µήνυµα στους πολίτες: «Ας κάνουµε το 2023 χρονιά εκπλήρωσης των ονείρων και των προσδοκιών µας. Με θέληση, προσπάθεια και πίστη στους στόχους µας. Εύχοµαι υγεία στα σπίτια σας, ειρήνη στον κόσµο, µε το τέλος του πολέµου, και συνέχιση της πορείας ανάπτυξης κι ευηµερίας για την Ελλάδα µας. Καλή και ευλογηµένη χρονιά»!

16_2
Ο Κώστας Σκρέκας με τη σύζυγό του

Γοητευτική, µε κοµψή εµφάνιση και... γόβα στιλέτο, η Ελενα Ράπτη πόζαρε µπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε έξοδό της και σχολίασε: «Σας εύχοµαι ένα υπέροχο 2023 µε χαµόγελα, αγάπη, υγεία, καλοσύνη και καθηµερινά θαύµατα στη ζωή σας».

Τυχερό θα είναι το 2003 για τον υφυπουργό Αθλητισµού, Λευτέρη Αυγενάκη, που µαζί µε τη σύζυγό του, Λένα, κέρδισαν το φλουρί. «Καλή Χρονιά! Με τύχη, υγεία και νίκες! Χρόνια πολλά. Το κερδίσαµε το φλουρί φέτος... καλό σηµάδι», σχολίασε ο ίδιος κάτω από τη φωτογραφία που δηµοσίευσε.

Κοµψός τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Βασιλική Τσόγκα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, µοίρασε τις δικές του ευχές από τον ∆ιόνυσο.

Μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Νίκη Κεραµέως µε τον σύζυγό της, ∆ηµήτρη Λουκά, και τα δυο τους παιδιά, Κωνσταντίνο και Λουκά, έδωσε τις δικές της ευχές για το νέο έτος. Η υπουργός Παιδείας επέλεξε κόκκινο, γιορτινό φόρεµα µε ασορτί σκουλαρίκια.

14
Η Νίκη Κεραμέως σε οικογενειακή φωτογραφία

Ξυπόλυτη και κρατώντας από το χέρι τον γιο της, που θαύµαζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου έστειλε τις δικές της ευχές για υγεία και αγάπη.

19
Η Έφη Αχτσιόγλου με τον γιο της

Στη Θεσσαλονίκη παρέα µε τον Αϊ-Βασίλη υποδέχτηκε το νέο έτος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου. «Τελευταία µέρα του χρόνου στη Θεσσαλονίκη! Πού αλλού, πώς αλλιώς; Μαζί!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

17
Η Κατερίνα Νοτοπούλου με τον Αϊ-Βασίλη

Τέλος, στην ορεινή Αρκαδία, και συγκεκριµένα στη Στεµνίτσα, βρέθηκαν η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μάξιµος Μουµούρης µε τα παιδιά τους. Φωτογραφίες από αυτήν τη µικρή οικογενειακή απόδραση δηµοσίευσε η ίδια η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram. Την Πρωτοχρονιά την πέρασαν στο σπίτι τους, όπου φωτογραφήθηκαν µαζί µε τα παιδιά τους δίπλα στο χ ριστουγεννιάτικο δέντρο.

18
Η Νάντια Γιαννακοπούλου με την οικογένειά της