Η Κέλλυ Σταµούλη κάνει θραύση στο TikTok. Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας είναι η κόρη του αείµνηστου δικηγόρου του Ανδρέα Παπανδρέου και ιδρυτικού στελέχους του Κινήµατος, Γιάννη Σταµούλη. Αυτή την εβδοµάδα έκανε χαµό στα social media γιατί ανέβασε βίντεο στο οποίο βάφεται και µιλάει για πολιτική και σοσιαλδηµοκρατία. Η ίδια µιλάει στο «S» για το viral βίντεο, τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και ποια πολιτικό θέλει να βάψει.

Θα είσαι υποψήφια µε το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθηνών στις εκλογές. Παρ’ όλα αυτά, σε µάθαµε από το TikTok, όπου έκανες µαθήµατα µακιγιάζ.

Είναι και αυτό ένα µονοπάτι προς την αυλή του Παραδείσου, που λέει και η ∆έσποινα Βανδή, στην πολιτική. Η πολιτική, όπως και όλοι οι χώροι περικλείουν όλα τα ετερόκλητα στοιχεία. Παράδεισο και Κόλαση, καλό και κακό, φθόνο και καλοσύνη.

1_4
Κάποιοι σχολίασαν αρνητικά αυτό το βίντεο.

Ευτυχώς που υπάρχουν και επικριτές, γιατί τίποτα στον κόσµο µας δεν είναι µόνο καλό ή µόνο κακό. Συνεπώς, η οπτική του καθενός είναι σεβαστή, είτε µας βλέπει θετικά είτε µας βλέπει αρνητικά. Εξάλλου, όποιος δεν έχει εχθρούς ή επικριτές δεν έχει τίποτα στον κόσµο αυτό.

∆εν πιστεύεις ότι µε αυτό το βίντεο µπορεί να µη σε πάρουν στα σοβαρά;

Οταν βλέπεις µια γυναίκα στον δρόµο περιποιηµένη και µακιγιαρισµένη, είναι λόγος να την επικρίνεις; Το βίντεο αυτό µε το µακιγιάζ είναι ακριβώς ό,τι κάνω κάθε µέρα για τρία συνεχόµενα λεπτά πριν βγω από το σπίτι.

∆εν έχει όµως σχέση µε την πολιτική, µπορεί να πει κάποιος.

Πολιτικό ον συνιστά κάθε γυναίκα που κοινωνικοποιείται, κοµµατικοποιείται, προωθεί τα δικαιώµατά της και εντέλει θέλει να είναι όµορφη και γοητευτική, µε όποιον τρόπο η καθεµιά το αντιλαµβάνεται.

Ποια πολιτικό θα ήθελες να βάψεις;

Θα ήθελα να βάψω τη ∆όµνα Μιχαηλίδου, γιατί είναι πάντα τέλεια βαµµένη και θα ήθελα να δοκιµάσω καινούργιες ιδέες.

2_3

Πες µας λίγα πράγµατα για σένα.

Είµαι δικηγόρος, έχω «ποτιστεί» από τη νοµική επιστήµη, καθώς έχω θητεύσει δίπλα στον πατέρα µου, Γιάννη Σταµούλη. Εχω ζήσει µεγάλες στιγµές της πολιτικής και της πολιτιστικής σκηνής της χώρας και είµαι έτοιµη να δώσω πίσω το νέκταρ που έχω πάρει από την Ελλάδα µας. Εχω ένα παιδάκι 5 ετών.

Ο πατέρας σου ήταν ένα από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Επαιξε ρόλο στην απόφασή σου να ασχοληθείς µε την πολιτική; Οπωσδήποτε, καθότι, αντί να παίζω µε κούκλες, ανέµιζα σηµαίες του ΠΑΣΟΚ και, αντί για παραµύθια, τα ακούσµατά µου ήταν προγραµµατικές δηλώσεις του σοσιαλιστικού κινήµατος.

Θα ήθελα να βάψω τη Δόμνα Μιχαηλίδου, γιατί είναι πάντα τέλεια βαμμένη και θα ήθελα να δοκιμάσω καινούργιες ιδέες


Είχες γνωρίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου;

Φυσικά τον είχα γνωρίσει, καθώς ο µπαµπάς µου ήταν ένας από τους νοµικούς του παραστάτες. Η γοητεία που µου εξέπεµψε όταν τον γνώρισα ήταν κάτι σαν συθέµελο ηλεκτροσόκ.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή της ζωής σου;

Οταν πέθανε ο πατέρας µου, εξ ου και το οιδιπόδειο που µε διακρίνει. Ο πατέρας µου πέθανε στα 78 από καρκίνο και αυτό είναι κάτι το οποίο µε συνέθλιψε, καθότι το οιδιπόδειο χτύπησε «κόκκινο».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 8/4/23