Ένα δείπνο, κατά τους εορτασμούς της στέψης, φέρεται να πυροδότησε την οργή της πριγκίπισσας Άννας για τον τίτλο της Καμίλα.

Ειδικότερα, ένα δημοσίευμα της «Mirror» βάζει «φωτιά» σε μια νέα κόντρα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού δείπνου, τις ημέρες των εορτασμών για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο είναι δύο αγαπημένα πρόσωπα του βασιλιά: η σύζυγός του, Καμίλα, που η σχέση τους πρωτοξεκίνησε αρχές του 1970, και η αδερφή του πριγκίπισσα Άννα, η οποία είναι ο προσωπικός φρουρός του και η θέση της στο επίσημο βασιλικό πορτρέτο δίπλα ακριβώς από τον Κάρολο μόνο τυχαία δεν είναι.

Πριν από λίγες ημέρες ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, David Emanuel, ισχυρίστηκε ότι η πριγκίπισσα Άννα αντιμετώπισε την Καμίλα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στέψης, λέγοντάς της ότι ο τίτλος της θα έπρεπε να είναι βασιλική σύζυγος και όχι βασίλισσα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η σχέση των δύο γυναικών, της πριγκίπισσας Άννα με την Καμίλα, έχει περάσει από πολλά στάδια. Είναι γνωστό πως η πριγκίπισσα Άννα είχε δεσμό με τον πρώην σύζυγο της Καμίλα, Andrew Parker Bowles.

«Δεν είναι βασίλισσα, αλλά βασιλική σύζυγος η Καμίλα»

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η βασίλισσα Καμίλα φέρεται να βρέθηκε αντιμέτωπη με την πριγκίπισσα Άννα για τον νέο της τίτλο σε ένα τεταμένο δείπνο στέψης, με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας να είναι παρόντα.

Η πριγκίπισσα Άννα φέρεται να είπε στην κουνιάδα της ότι ο τίτλος της είναι «Queen Consort» και όχι «Queen», σύμφωνα με τον μόδιστρο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, David Emanuel.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι το θέμα του νέου τίτλου της Καμίλα είναι «πολύ φορτισμένο» και ότι πολλοί άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι που θα αναφέρεται ως βασίλισσα και όχι ως βασιλική σύζυγος.

Η σύζυγος του βασιλιά φέρεται να βρέθηκε αντιμέτωπη με την πριγκίπισσα Άννα, καθώς ο σχεδιαστής είπε ότι η «όλη κατάσταση είναι πολύ δύσκολη εν μέσω ισχυρισμών ότι δεν αποδέχονται όλοι τον νέο τίτλο της Καμίλα».

Μιλώντας στον Dan Wootton στο GB News, ο David Emanuel, ο οποίος σχεδίασε το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1981, είπε: «Άκουσα ότι υπήρχε ένα δείπνο τις ημέρες της στέψης στο οποίο ήταν ο βασιλιάς και η Καμίλα και προφανώς η πριγκίπισσα Άννα είπε: "Εσύ δεν είσαι βασίλισσα, είσαι βασιλική σύζυγος"».

Και πρόσθεσε: «Κατάλαβα από την Αυτού Μεγαλειότητα τη βασίλισσα ότι είπε να γίνει Queen Consort. Τώρα ξαφνικά θα γίνει βασίλισσα. Και είναι πολύ δύσκολο, γιατί πολλοί άνθρωποι μου είπαν ότι ήταν δυσαρεστημένοι με αυτό».

Το ρομαντικό ειδύλλιο της πριγκίπισσας Άννας με τον πρώην σύζυγο της Καμίλα

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, η πριγκίπισσα Άννα είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον πρώην σύζυγο της Καμίλα, τον Andrew Parker Bowles, με τον οποίο έχουν παραμείνει καλοί φίλοι. Την ίδια περίοδο ο Κάρολος είχε σχέση με την Καμίλα.

Τη συγκεκριμένη ιστορία την είδαμε και στον τρίτο κύκλο του «The Crown», το οποίο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τη βιογράφο του τότε πρίγκιπα Καρόλου, Σάλι Μπέντελ Σμιθ, ο Πάρκερ Μπόουλς είχε πράγματι σχέση με την πριγκίπισσα Άννα, αλλά δεδομένου ότι ήταν καθολικός, ήταν «απίθανος υποψήφιος για γάμο με μέλος της βασιλικής οικογένειας». Με λίγα λόγια, η σχέση δεν επρόκειτο να διαρκέσει πολύ.