Η δημοσιοποίηση του καυτού ερωτικού φλερτ Στεφάνου και Πάουλα έχει «γαργαλίσει» τον κόσμο απ’ άκρη σ’ άκρη του.

Πλούσιοι, νέοι, κομψοί, ωραίοι και διάσημοι. Το «πακέτο» δεν γίνεται... πιο ελκυστικό, πιο πιπεράτο, για να τροφοδοτήσει τον διεθνή σχολιασμό. Η σχέση τους δεν χρειάζεται «ρετούς» για να συνθέσει την πιο εμπορική σαπουνόπερα των ημερών μας, αν υποθέταμε ότι το ζεύγος έκλεινε οικονομική συμφωνία εκμετάλλευσης των προσωπικών στιγμών του στο... Χόλιγουντ.


Πρωτοσέλιδα

Ο Τσιτσιπάς και η Μπαντόσα είναι στα πρωτοσέλιδα. Γίνονται top stories σε κάθε ειδησεογραφικό Μέσο. Στο ίντερνετ, στα περιοδικά, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, στο Spotify με κοινή φωτογραφία στον λογαριασμό τους...

Το love story πουλάει «καυτά νέα», πιο... πυρωμένα και από τις κλιματικές συνθήκες ερήμου που ζούμε το τελευταίο διάστημα! Άλλωστε φροντίζει και το ζευγάρι να διατηρεί στο προσκήνιο την ερωτική του σχέση και να ανανεώνει τα «επεισόδια» του φλογερού ειδυλλίου προς τέρψη του αδηφάγου κοινού.

Ο Έλληνας τενίστας και η Ισπανίδα τενίστρια αποκάλυψαν τον έρωτά τους λίγο μετά το Roland Garros και από τότε έχουν... κολλήσει. Μαζί στην προπόνηση, μαζί στους αγώνες, μαζί στις διακοπές.

Πήγαν στο Ντουμπάι, στη Μαγιόρκα, στη Μαδρίτη, στην Ελλάδα και τελευταία συνέχισαν στο Μόντε Κάρλο. Εκεί οι δυο τους έκαναν και βόλτα με την Aston Martin v12, η τιμή της οποίας ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ. Οδηγούσε αυτός (λένε ότι είναι μάλιστα ιδιοκτησίας του το πολυτελέστατο αυτοκίνητο, το οποίο διαθέτουν μόνο 88 άνθρωποι στον κόσμο!) και εκείνη καμάρωνε συνοδηγός του. Έχει και ένα Tesla, στο οποίο έχει δώσει το όνομα της μητέρας του (Τζούλια).


Ο πρώην της

Όταν «τα έμπλεξαν» οι δύο διάσημοι τενίστες, η Πάουλα Μπεντόσα μόλις είχε βγει από μακροχρόνια σχέση με τον Κουβανό Χουάν Μπετανκούρ που κάνει καριέρα ως μοντέλο (για μια σειρά από μάρκες όπως οι Giorgio Armani, Ralph Lauren και Jean-Paul Gautier), ηθοποιός, αλλά και τραγουδιστής.

Ήταν για δύο χρόνια (2021-23) ζευγάρι με την Πάουλα Μπαντόσα και έζησαν με πάθος τη σχέση τους. Μάλιστα έγιναν πολλές φορές πρωτοσέλιδο στην Ισπανία, με την τενίστρια να δηλώνει ότι είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο Χουάν βλέπει και εκείνος τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις διακοπές του Τσιτσιπά με την Μπαντόσα και, όπως γράφουν τα ισπανικά ΜΜΕ, αντέδρασε μέσω social media.

Ο Κουβανός ανέβασε μία φωτογραφία του με μαγιό από την Ίμπιζα και έγραψε: «Αυτό που θέλεις να μάθεις το ζω, δεν το δημοσιεύω». Ήταν... καρφί για την υπερβολική έκθεση της σχέσης της Μπαντόσα με τον Τσιτσιπά στα social.


Ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΣΑ ΛΕΜΑΝ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι ένα από τα πιο εκθαμβωτικά και «αστραφτερά» ζευγάρια του παγκόσμιου αθλητισμού αυτή την καλοκαιρινή περίοδο. Παντού, όπου και αν βρεθούν, δίνουν το ερωτικό στίγμα τους. Αγκαλιές και φιλιά, στοργή και εκφράσεις ενός πολύ ερωτευμένου ζεύγους, απαθανατισμένες και ποσταρισμένες οπουδήποτε στρέφεις την προσοχή σου στο διαδίκτυο.

Εκείνος, χωρίς ποτέ να έχει προκύψει κάτι περισσότερο, εκτός ενός απλού θαυμασμού γι' αυτή, είχε εντυπωσιαστεί με μία άλλη αθλήτρια, από εντελώς διαφορετικό χώρο.

Η Αλίσα Λέμαν, η επιθετικός της Άστον Βίλα, είναι η αγαπημένη ποδοσφαιρίστρια του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η Λέμαν ίσως δεν είναι η κορυφαία παίκτρια στον κόσμο, μπορεί να θεωρηθεί όμως ως η «βασίλισσα» των social media όσον αφορά τον χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών, αφού καμία άλλη ποδοσφαιρίστρια δεν έχει περισσότερους ακόλουθους από αυτή.

Έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google σε διάστημα δύο ετών, σύμφωνα με νέα έρευνα. Έχει πάνω από 13.300.000 ακόλουθους στο Instagram και 6.500.000 στο TikTok. Σύμφωνα με έρευνα του Spin Genie, ο οποίος διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τον αριθμό των αναζητήσεων στην Google να ακολουθούν τη λέξη «hot», κανείς δεν πλησίασε τη Λέμαν. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει πάνω από 491.000 αναζητήσεις για την ξανθιά σταρ.

Ωραία, αξιόλογη αθλήτρια, διάσημη, ωστόσο πέραν αυτών... ουδέν... Ακόμα και για τις σκανδαλοθηρικές βρετανικές στήλες, που γι' αυτές τέτοιου είδους «μπλεξίματα» είναι περιζήτητα. Όχι, παντελώς... αθώος ο θαυμασμός του Στέφανου για την Εγγλέζα σταρ του ποδοσφαίρου. Άλλωστε έχει αποκαλύψει πως έχει ερωτευτεί για πρώτη φορά στη ζωή του.


Του έχει πάρει τα μυαλά

Τα μυαλά τού τα πήρε η Πάουλα. Γι' αυτόν τον μεγάλο έρωτα με την Ισπανίδα συνάδελφό του, ο Τσιτσιπάς είχε μιλήσει αποκαλυπτικά από τις πρώτες εβδομάδες της σχέσης του στη γερμανική «Bild».

«Θα σας πω αυτό: έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες στη ζωή μου και δεν με έχει ελκύσει ποτέ τόσο πολύ κάποια άλλη, δεν έχω βρει ποτέ τόση ομορφιά και τόσο ενδιαφέρον στο μυαλό μιας γυναίκας και το είπα στην Πάουλα και είμαι χαρούμενος που άκουσα το ίδιο και από εκείνη. Τα μυαλά μας ευθυγραμμίζονται και είναι μια τόσο πνευματική σύνδεση, περισσότερο από μια έλξη».

Διαβάστε και τη συνέχεια: «Η ενέργεια που έχουμε είναι εξαιρετική, είναι πολύ όμορφο να το ζεις αυτό. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο. Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, σε αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει». Και τρελά ερωτευμένος και... αδελφές ψυχές!


ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

Ποια είναι όμως αυτή η κοπελιά που έχει ξετρελάνει (και έχει «παλαβώσει» και αυτή, όπως λέει και δείχνει) τον Στέφανο Τσιτσιπά;

Η Πάουλα Μπαντόσα «συστήθηκε» ουσιαστικά στο ευρύ κοινό στις 17 Οκτωβρίου 2021. Χρειάστηκε να φτάσει σχεδόν στα 24 για να πετύχει τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας της. Τότε κατέκτησε το Indian Wells, αλλά κανείς δεν θυμάται ότι το 2015 είχε κερδίσει το Roland Garros στα Juniors.

Η Πάουλα -αν και οι γονείς της έχουν καταγωγή από την Ισπανία (Χιρόνα)- γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Μανχάταν. Και οι δύο γονείς της ήταν μοντέλα μόδας και δούλευαν στην αμερικανική μεγαλούπολη την εποχή της γέννησής της. Η μαμά της άφησε την Καταλονία για να ζήσει τα όνειρά της στη Νέα Υόρκη ως μοντέλο. Την ακολούθησε ο πατέρας της. Άκουγε πολλές ιστορίες για μοντέλα, μόδα, οίκους και της άρεσε το Παρίσι.


Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

Η Μπαντόσα από μικρή έζησε στη Βαρκελώνη και αγάπησε το τένις και τα χωμάτινα κορτ.

«Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου», έχει πει. Παίζει με το δεξί, παρότι αριστερόχειρας στις εν γένει κινήσεις της. Θαύμαζε πάντα τη Μαρία Σαράποβα. Της άρεσαν το στυλ της, η φρεσκάδα της, οι αντιδράσεις της. Ήθελε να της μοιάσει. Από την άλλη, λόγω Ισπανίας λατρεύει τον Ράφα Ναδάλ.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα, ντρεπόταν τον Ράφα όταν ήταν πιο νέα. Τον έβλεπε πολύ ψηλά και όταν βρίσκονταν σε κάποιον αγώνα ή εκδήλωση στην Ισπανία στο ίδιο σημείο έτρεχε να κρυφτεί. Δεν ήθελε να του συστηθεί, αφού σκεφτόταν «ποια είμαι εγώ;». Πλέον το έχει ξεπεράσει. Βγάζει το καπέλο στον Ρότζερ Φέντερερ και θεωρεί τον πιο... αστείο παίκτη τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σε συνέντευξή της αποκάλυψε ποια ήταν η πιο άβολη και αστεία στιγμή της. Όταν ήταν μόλις 13 ετών, είχε πάει σε αγώνα στην Ισπανία χωρίς τις ρακέτες της. Τις ξέχασε και αναγκάστηκε να ζητήσει από την αντίπαλό της μία ρακέτα. Στο τέλος τη νίκησε.


Ο ΛΙΟ ΜΕΣΙ, ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Εκτός από το τένις παρακολουθεί ποδόσφαιρο αλλά και λίγο μπάσκετ. Είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα και μεγάλη φαν του Λιονέλ Μέσι. Της αρέσουν επίσης ο Γιουσέιν Μπολτ και ο Πάου Γκασόλ.

Την ελκύει η μουσική της Ισπανίας αλλά και η λάτιν. Κάνει σαν... τρελή για ταξίδια και είναι και ένας λόγος που λατρεύει το τένις.

Στην ερώτηση «βουνό ή θάλασσα;» επιλέγει τη θάλασσα που την ηρεμεί. Θέλει να ζει κάθε στιγμή και δεν ξεχνάει τον συνάνθρωπό της. Μετά τη νίκη της στο Indian Wells το 2021 επισκέφθηκε νοσοκομείο με παιδιά στη Βαρκελώνη για να στηρίξει ηθικά και υλικά και δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε. Θαυμάζει τους ανθρώπους που είναι μαχητές και ειλικρινείς. Αν και παιδί ανθρώπων της μόδας, της αρέσει το απλό καθημερινό ντύσιμο, casual και σπάνια φοράει τακούνια. Το 2018 έφτασε στα όρια της κατάθλιψης. Είχε άγχος και την έπιαναν κρίσεις πανικού. Τα ξεπέρασε όλα και δούλεψε με τον εαυτό της.

*Συντάκτης: Δημοσθένης Καρμοίρης