Επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της και την εικόνα της η Μέγκαν Μαρκλ κι επιστρέφει στην παλιά της ζωή, αφήνοντας κατά μέρος τα τελευταία ψήγματα... βρετανικής υψηλότητας. Τον παλιό καλό εαυτό της, αναβαθμισμένο και με έναν κοινωνικό τίτλο στο τσεπάκι της, βρήκε η Μέγκαν, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα.

Όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά Μέσα, η φυγή του πρίγκιπα Χάρι και της Μαρκλ μακριά από το βρετανικό παλάτι και η ιδιωτικότητα στην Καλιφόρνια, μάλλον, δεν τους βγήκε όπως την ονειρεύονταν, ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν στη δημοσιότητα, σκέψεις, παράπονα, καρφιά, όσα πήραν, πήραν, αφότου έβγαλαν τα εν οίκω εν δήμω (με τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι και το ντοκιμαντέρ στο Netflix για τη ζωή τους) και τώρα πρέπει να βρουν μια πηγή εισοδήματος ικανή να στηρίξει την πολυτελή διαβίωσή τους και κατά προτίμηση να αποδειχτεί αστείρευτη.



Κι εδώ είναι το θέμα, καθώς, όπως ισχυρίζονται κάποιες πηγές, «η δούκισσα του Σάσεξ ετοιμάζει το comeback της», χωρίς να υπάρχουν διευκρινίσεις για το πώς θα γίνει αυτό. Μέσω Instagram όπου χρεώνει ένα εκατ. την ανάρτηση; Θα ασχοληθεί με το blog ευεξίας της The Tig, στοχεύοντας να ανταγωνιστεί τα κέρδη που αποφέρει το site ευεξίας της Γκουίνεθ Πάλτροου; Θα επιστρέψει στην ηθοποιία; Θα είναι και τα τρία; Κανείς δεν γνωρίζει σίγουρα.



Το σίγουρο είναι πως το ζευγάρι εμπλούτισε τις εμφανίσεις του και από τη στήριξη κάποιου κοινωφελούς σκοπού ή ανθρωπιστικής δράσης ή την παραλαβή κάποιου βραβείου που δεν αποδίδει οικονομικά, κυκλοφορούν ευρύτερα, μπας και δώσουν ώθηση στην κατακρημνισμένη δημοτικότητά τους κι έρθουν κάποιες προτάσεις, με τη Μέγκαν να είναι το... party animal της παρέας: Μία η έξοδος για ποτά με φίλες, μία η συναυλία της Μπιγιονσέ στην οποία πήγε δύο φορές μήπως και ο φωτογράφος των διασημοτήτων Κέβιν Μαζούρ δεν προλάβει να την απαθανατίσει!


Στις φωτογραφίες η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρει δίπλα στην ηθοποιό Κέρι Ουάσινγκτον και στην τραγουδίστρια Κέλι Ρόουλαντ, θυμίζει τις ημέρες της ως ηθοποιού και influencer με πιο χαλαρή ενδυμασία, ακολουθώντας μάλιστα την εντολή της Μπιγιονσέ για ασημί ρούχα. Όμως και την περασμένη Παρασκευή εθεάθη ξανά στη συναυλία της Μπιγιονσέ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος δεν έκρυβε τη βαρεμάρα του, ενώ η σύζυγός του μόνο στα καθίσματα του σταδίου που δεν ανέβηκε από το κέφι της!