Αυτό ήταν, κυρίες μου. Ο Ντάνος το αποφάσισε. Είναι και πλέον επίσημο και με προσκλητήριο. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου (ναι, σε λίγες ημέρες) ο «Mr. Survivor» θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό. Εκεί, δηλαδή, που γνωρίστηκε με τη Δήμητρα Βαμβακούση και γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Εκεί όπου ο 41χρονος Γιώργος Αγγελόπουλος πήγαινε τακτικά για να προσευχηθεί. Η Δήμητρα μοιράστηκε από την πρώτη στιγμή τα ίδια θρησκευτικά πιστεύω του Γιώργου, την προσήλωση στην πίστη, καθώς σε αυτό το εκκλησάκι πήγαινε τακτικά και η ίδια.

Το πρώην μοντέλο συνεργάστηκε με το μέλλοντα σύζυγό της και για διαφημιστική καμπάνια γνωστής μάρκας ρολογιών. Οι δυο τους πραγματοποίησαν ένα απαιτητικό διαφημιστικό σποτ, το οποίο τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Μάλιστα, έφεραν σε πέρας μια σκηνή που θα ζήλευαν και κασκαντέρ. Το ζευγάρι βρέθηκε στην πεζογέφυρα του Καλατράβα στην οδό Κατεχάκη, απ’ όπου κλήθηκαν να πηδήξουν στο κενό (από κάτω, φυσικά, υπήρχε προστατευτικό στρώμα). Από αυτή την πτώση τελικά έπεσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Ο καιρός πέρασε και ο σκληρός του «Survivor» φαίνεται πως αισθάνθηκε έτοιμος για οικογένεια, λύγισε και αποφάσισε να μπει στο κλαμπ των παντρεμένων, απογοητεύοντας τις απανταχού θαυμάστριές του. Πολλές φορές τους τελευταίους μήνες είχε ερωτηθεί για τη μέλλουσα σύζυγό του. Πάντα όμως έλεγε πως είναι μόνο φίλοι και συνεργάτες. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο, σε μια προσπάθεια να θολώσει και πάλι τα νερά, είχε απαντήσει πως «η ανθρώπινή μας σχέση είναι σε καλό επίπεδο. Δεν αφορά κανέναν γενικότερα η προσωπική μου ζωή. Ο κάθε άνθρωπος που έχει το βήμα να πει κάποια πράγματα και βαφτίζει μια συνεργασία ως σχέση δεν με απασχολεί». Πάντως, το καλοκαίρι οι δυο τους έδειχναν πως έκαναν διακοπές στην ίδια τοποθεσία, απλώς φρόντιζαν να μην ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες.

Τώρα, γιατί αυτό το… κρυφτούλι  -κι από τη στιγμή που τελικά παντρεύονται- μόνο αυτοί το ξέρουν. Ο Ντάνος, προφανώς, είχε τους δικούς του λόγους να μην αποκαλύπτει τη σχέση τους. Τελικά, την περασμένη Τρίτη, ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκος, που θα είναι και κουμπάρος μαζί με την Ειρήνη Λουπασάκη, δημοσίευσε στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου τους. Ο λόγος που διάλεξαν τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων δεν είναι άλλος από τον πατέρα Δημήτριο, μέσω του οποίου και γνωρίστηκαν.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία, αναφέροντας: «Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα, κάπου έξω ή μέσα σε κάποιο πλατό. Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ο πατέρας Δημήτριος που ήταν στον Λυκαβηττό, ένας ιερέας που βοηθά κόσμο» ανέφερε η Δήμητρα Βαμβακούση. Και ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: «Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Και μετά ήρθε και το διαφημιστικό».

Την περασμένη Τρίτη η Δήμητρα Βαμβακούση έσταζε μέλι για τον Ντάνο της και ανάρτησε στο Instagram ένα κείμενο (συνοδευόμενο από φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά στη θάλασσα) όπου φανέρωνε ότι το πήρε απόφαση, αν και στην αρχή δεν ήταν όλα ρόδινα στη σχέση τους:

«Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, έχοντας βουτήξει με τα ρούχα στη θάλασσα, αναλογίζομαι πως σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να θέλω να διατηρήσω την “όψη” σου αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Σε θαυμάζω! Αποτελείς παράδειγμα που είσαι πάντα ο εαυτός σου. Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα. Είχαμε μια πολύ δύσκολη αρχή, όμως, πλέον είμαι στην ομάδα σου οριστικά και αμετάκλητα». Έτσι φαίνεται πήρε τις διαβεβαιώσεις του ο σκληρός του «Survivor» και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί. Από εμάς, βίο ανθόσπαρτο και ευτυχισμένο!

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Δημοσιεύθηκε στην On time.