Στιγμιότυπα από τα τέσσερα νέα επεισόδια του πρώτου μέρους της επερχόμενης έκτης και τελευταίας σεζόν του «The Crown», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στη μικρή οθόνη στις 16 Νοεμβρίου 2023 κυκλοφόρησε το Netflix.


Τα επεισόδια επικεντρώνονται στη σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι Αλ Φαγέντ πριν από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.

Σημειώνεται ότι η έκτη σεζόν η οποία θα είναι σε δύο μέρη, καλύπτει την χρονική περίοδο από το 1997 έως το 2005, μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη βασιλική οικογένεια, καθώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα χάνει την ζωή της στις 31 Αυγούστου 1997.


Τα νέα στιγμιότυπα δείχνουν την Νταϊάνα (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι (Elizabeth Debicki), μαζί με τους γιους της, καθώς κάνουν διακοπές με τον ιδιοκτήτη των Harrods και Ritz Paris, Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ (Σαλίμ Ντο) και την οικογένειά του στη νότια Γαλλία τον Ιούλιο του 1997. Εκεί η Νταϊάνα και ο Ντόντι (Καλίντ Αμπντάλλα(Khalid Abdalla) περνούν χρόνο μαζί, πριν επιστρέψει μόνη της για δεύτερη φορά και ακολουθήσει το τροχαίο δυστύχημα του Παρισιού.

The Crown Netflix


«Λατρεύω αυτόν τον χαρακτήρα. Σε αυτή τη σειρά, είναι τόσο ανθρώπινος και τόσο εξωστρεφής. Είναι σκληρός μερικές φορές, πολύ σκληρός, αστείος όπως ένα παιδί. Με τον γιο του είναι μερικές φορές πολύ σκληρός, αλλά έχει πολλή αγάπη για εκείνον», είπε για τον ρόλο του στο Netflix ο Σαλίμ Ντο.

The Crown Netflix
Στα επεισόδια του πρώτου μέρους πρωταγωνιστούν η Ιμέλντα Στόντον ως βασίλισσα Ελισάβετ II, ο Τζόναθαν Πράις ως πρίγκιπας Φίλιππος, η Λέσλι Μάνβιλ ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα καθώς και οι Ρούφους Κάμπα και Φλιν Εντουαρντς, που υποδύονται τους Ουίλιαμ και Χάρι σε νεαρή ηλικία.

The Crown Netflix

Το δεύτερο μέρος της βραβευμένης με Emmy σειράς θα είναι διαθέσιμο από τις 14 Δεκεμβρίου 2023 με έξι επεισόδια.

The Crown Netflix

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



1-The-Crown-1a
1-The-Crown-2
1-The-Crown-3
1-The-Crown-4
1-The-Crown-5
1-The-Crown-6
1-The-Crown-7
1-The-Crown-8